Ak kupim nieco v 2015 tak ja by som tam chcel mat veci z 2015.a nie z 2011.samozrejme kazdeho osobna vec.ty tiez nemas lankove kotucaky ale mohla si mat.....
Ja keď som kupoval cesťák tak tiež bol s "tykadlami" a funkčne boli na tom rovnako ako tie čo som potom vymenil (dokonca sa aj lepšie držali - mne)
A možno je lepšia "stará" ULTEGRA ako napr.najnovšia Sora alebo Tiagra. Koľko ten cesťáčik stál neviem a v podstate ma to ani nezaujíma.
A porovnávať mechanické kotúčovky s hydraulikou mi príde neprimerané porovnanie.
Každopádne kúpil to, čo si môže dovoliť a ako som už písal, hlavne že bude jazdiť a možno aj väčšie "štreky" ako niekto na drahej mašine.
HOWK dohovoril som.
Ahojte, no takto by som to povedal - ja by som teda Ultegru Di2 asi nikdy nehodnotil ako fail, ale OK. Jasné nie je to najnovšia modelová rada, ale je to Ultegra v elektrike na biku z tých najvyšších rád karbónu s Reynolds kolesami s celkovou váhou 6,49 kg. Rozhodoval som sa medzi 11speed neúplnou mechanickou Ultegrou na biku s váhou o 1,5 kg viac na váhe, ale potom som dostal super výpredajovú cenu na tento Haibike, tak som to vyhodnotil ako najlepší pomer ceny k výbave/výkonu. Proste ten jeden stupeň oželiem bez problému a to, že nová modelová rada má trochu iný dizajn tiež. Však na túto "starú sadu" mám 2 roky záruku a navyše všetko čo kupuješ teraz je už zajtra starý model ... Uvažoval som nad jazdenkou z bazáru, ale nakoniec som si kúpil nový so zárukou a som rád, že som si ho kúpil. Teraz už len jazdiť a jazdť
Tak veľa stasných a peknych km na tej novej ziletke. Super.. Kazdy bike je pekny, a hlavne nech sa paci majitelovi a uzije si snim kopec zabavy a dobrých zazitkov Na ostatok sa treba vysrat.
Jasné nie je to najnovšia modelová rada, ale je to Ultegra v elektrike na biku z tých najvyšších rád karbónu s Reynolds kolesami s celkovou váhou 6,49 kg. .......
S tou vahou si to trocha prehnal. So starsou Di2 Ultegrou taku vahu mat nebudes
Tak tak, známy dáva dole 6-8 tisicovych bikerov na 1500 eurovom...sa vždy smejem na tom....
vsak za 1500 eur uz mas slusnu ziletku, no nie? podla mna urcite ano.
ti co maju cestak za 6-8 tak pravdepodobne ani nemaju moc casu na treningy, a preto nemaju taky vykon.
tak mne sa na 600 eurovej "podarilo" pobiť 6000 eurových ten medzikus medzi sedlom , riadítkami a pedálmi bude asi dosť dôležitý asi bude najdôležitejšie koľko a hlavne ako jazdíš
ti co maju cestak za 6-8 tak pravdepodobne ani nemaju moc casu na treningy, a preto nemaju taky vykon.
práve preto potrebujú taký drahý bajk, aby vykompenzovali slabšiu kondičku
tak mne sa na 600 eurovej "podarilo" pobiť 6000 eurových ten medzikus medzi sedlom , riadítkami a pedálmi bude asi dosť dôležitý asi bude najdôležitejšie koľko a hlavne ako jazdíš
keď som bol vo švajci tak som aj na 200 frankovom city bajku obehoval žiletkárov, a tie neveriacké pohľady keď som na ňom ťahal 2 tisícové priesmyky ale zas tam mal na drahý bajk každý, takže sa to nedá moc porovnávať zo Slovenskom
mam pocit, ze to ego si tu viac honia ti na par sto eurovych bikoch, ked si potrebuju dokazovat a vypisovat tu, ze "pobili" niekoho na par tisic eurovych bikoch...
lol
tak vieš tuna niektorí riešia gramy na bicykli za veľké peniaze a pritom oveľa viac by dokázali poriešiť so svojou váhou. Iné je, keď niekto kto seriozne preteká a je niekde na vrchole svojej výkonnosti, cíti svoje hranice , tak už musí riešiť aj gramy na bicykli , ale či dosiahne lepšie výsledky , to už je otázne. Jeden kamoš mi vravel keď som nahodil tému , že asi prejdem na novu ultegru 6800 , že keď si chcem spraviť radosť, nech si ju kupin, ale len preto , že ju budem mať na bicykli , lepší nebudem a to bol výrok majstra Slovenska veteránov
kazdy nech si so svojmi peniazmi robi co chce.. kludne nech ma aj 10tisicovy bike a kludne nech sa na nom vozi hoc aj len po hradzi v BA... kazdemu z nas to moze byt sum a fuk.
to, ako kto utraca svoje peniaze je kazdeho osobna vec... ja si tiez robim radost hlupostami, ktore ma lepsim a rychlejsim nespravia.. ale platim si to zo svojho, takze kazdemu to mzoe byt ukradnute
este ta doplnim - kazdemu ukradnute ma byt nielen to na akom drahom bajku ci cestaku jazdis, ale aj to, aky si na nom rychly.
kludne si jazdi na 10 000 eurovej ziletke hoci aj z krcmy do krcmy rychlostou chromeho slimaka po porazke.
v tomto s Tebou súhlasím , ale viac krát som už videl ako niekto na veeeľmi drahom bicykli si robil posmešky s niekoho na obyčajnom, našťastie nie na mne ja som nenarážal na takého čo si robi radosť, ale na takého, čo si žehlí ego a výrazne upozorňuje na to , že on má taký parádny, ale výkon nikde a postava skôr na motorku ako na bike
lakko máš pravdu, tá váha bola deklarovaná výrobcom pri osadení sadou Sram Red...
Teraz som to vážil a navážil som 7,055 kg, čo bohužiaľ tak či tak nasvedčuje tomu, že ja budem tým najslabším článkom z dvojice ja a môj bike pri spoločnom putovaní krajinou...
Stále je to výborná váha pre cestný bicykel iba tak na vozenie, bez nejakých pretekárskych cieľov. Ako sa tu stále opakuje dookola, váha sa dá znižovať predovšetkým na sebe, pokiaľ nie si nejaká rachitická postava.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja keď som kupoval cesťák tak tiež bol s "tykadlami" a funkčne boli na tom rovnako ako tie čo som potom vymenil (dokonca sa aj lepšie držali - mne)
A možno je lepšia "stará" ULTEGRA ako napr.najnovšia Sora alebo Tiagra. Koľko ten cesťáčik stál neviem a v podstate ma to ani nezaujíma.
A porovnávať mechanické kotúčovky s hydraulikou mi príde neprimerané porovnanie.
Každopádne kúpil to, čo si môže dovoliť a ako som už písal, hlavne že bude jazdiť a možno aj väčšie "štreky" ako niekto na drahej mašine.
HOWK dohovoril som.
práve preto potrebujú taký drahý bajk, aby vykompenzovali slabšiu kondičku
keď som bol vo švajci tak som aj na 200 frankovom city bajku obehoval žiletkárov, a tie neveriacké pohľady keď som na ňom ťahal 2 tisícové priesmyky
lol
to, ako kto utraca svoje peniaze je kazdeho osobna vec... ja si tiez robim radost hlupostami, ktore ma lepsim a rychlejsim nespravia.. ale platim si to zo svojho, takze kazdemu to mzoe byt ukradnute
kludne si jazdi na 10 000 eurovej ziletke hoci aj z krcmy do krcmy rychlostou chromeho slimaka po porazke.
lakko máš pravdu, tá váha bola deklarovaná výrobcom pri osadení sadou Sram Red...
Teraz som to vážil a navážil som 7,055 kg, čo bohužiaľ tak či tak nasvedčuje tomu, že ja budem tým najslabším článkom z dvojice ja a môj bike pri spoločnom putovaní krajinou...