tak dnes prišiel oriflame zo cycle. priateľka najskôr myslela, že som jej niečo objednal na meniny keď videla krabicu. takže po otvorení neskrývala radosť ale nakoniec sa dočkala aj ona svojich darčekov. po doporučení z fóra som nakoniec objednal kombináciu týchto 2 modelov.
Parada. Som zvedavy na dojmy. Aj Fox ma rozdielne odtiene kashimy na tlmicoch oproti vidliciam.
By ma zaujimalo, ze kolko fabrik vlastne vyraba tie bicyklove tlmice a vidly. Marzocchi zazilo najvacsi kvalitativny upadok ked presunuli vsetku vyrobu do SR Suntour (Taiwan). Par rokov dozadu sa so Suntour rozisli (asi nie v dobrom, kedze cast ludi z Marzocchi USA zalozilo DVO, ktore vyraba nadalej Suntour) ale stale sa vyrabaju na Taiwane. Ze ci je to podobne ako napr. pri laptopoch ci mobilnych telefonoch a konkretne ci Marzocchi tlmice vyraba ta ista fabrika ako Marzocchi vidly. Ked teda aj teda u Foxu nie je zhodny otien.
Kazdopadne aj ja so zvedavy na priame porovnane s RS Monarch RT3 Debonair. Pocit po obchytani - packa na prepinanie medzi 3 rezimami ma neporovnantelne lepsi chod na MZ (na RS je to dost katastrofa aky odpor to kladie a aku drahu treba pretocit), otocne nastavovanie (odskok na RS, odskok a kompresie na MZ) idu vyrazne lepsie na RS (MZ nema pekne zrozumitelne a presne klikanie..). Takze zaztial 1:1
Ked to bude na biku uplne blbe, vychvalim to a predam. Hmm..len este to bude chciet ten FOX polymerovy uchyt aby to bolo rovnopravne porovnavanie (na RS som dokupil).
Pred Vianocami som si objednaval nieco od bratov Velitsovcov - do poznamky k objednavke som zo srandy napisal, nech mi obidvaja poslu podpiskarty Odpisala (pravdepodobne) ich mama ze momentalne nie su doma, ale ze doposlu... A naozaj to prislo!
www.outdoorguide.sk
Rano som si ich skusal, sedeli paradne, ale zdali sa mi drahe. Vecer doma som nad nimi rozmyslal, reku objednam ich teda cez ich web a na druhy den vyzdvihnem a ono ich mali este o 22€ lacnejsie ako v predajni. Tak som nevahal.
Ale aj tak su celkom drahe...ale zase veelmi pohodlne
www.outdoorguide.sk
Rano som si ich skusal, sedeli paradne, ale zdali sa mi drahe. Vecer doma som nad nimi rozmyslal, reku objednam ich teda cez ich web a na druhy den vyzdvihnem a ono ich mali este o 22€ lacnejsie ako v predajni. Tak som nevahal.
ceny ktore maju na eshope zodpovedaju viac-menej cenam v predajniach po zlave na ich vernostnu karticku - tj ak ju mas, za rovnake ceny to kupis aj na predajni
to sme uz minule preberali, ze tieto tlmice su jedni z najmensich co sa pouzivaju. na E***** je este v pohode, ale na tvoj alebo ten dobiho ram je to mrnave. Nastastie vy si ich mozte vymenit za iny objemnejsi tlmic, kym mne sa tam nic ine nezmesti, tak natesno to mam ulozene pri hornej trubke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
budeš spokojný...
By ma zaujimalo, ze kolko fabrik vlastne vyraba tie bicyklove tlmice a vidly. Marzocchi zazilo najvacsi kvalitativny upadok ked presunuli vsetku vyrobu do SR Suntour (Taiwan). Par rokov dozadu sa so Suntour rozisli (asi nie v dobrom, kedze cast ludi z Marzocchi USA zalozilo DVO, ktore vyraba nadalej Suntour) ale stale sa vyrabaju na Taiwane.
Kazdopadne aj ja so zvedavy na priame porovnane s RS Monarch RT3 Debonair. Pocit po obchytani - packa na prepinanie medzi 3 rezimami ma neporovnantelne lepsi chod na MZ (na RS je to dost katastrofa aky odpor to kladie a aku drahu treba pretocit), otocne nastavovanie (odskok na RS, odskok a kompresie na MZ) idu vyrazne lepsie na RS (MZ nema pekne zrozumitelne a presne klikanie..). Takze zaztial 1:1
Ked to bude na biku uplne blbe, vychvalim to a predam.
odkial si bral?
to je divne ze aj na tieto ramy s vyssim zdvihom pchaju tie miniaturne tlmice
ceny ktore maju na eshope zodpovedaju viac-menej cenam v predajniach po zlave na ich vernostnu karticku - tj ak ju mas, za rovnake ceny to kupis aj na predajni
Co je na nom miniaturne ?
tak ty stakym prislusenstvom to asi nebudes vyuzivat len na biku ale mozno aj indoor?