lakko mne sa náhodou ten Tvoj páči . dosť veľa chalanov od Vás z KE ma SLR a dobre na nich pretekajú a aj vyhrávajú viď Dušan , Jaro a spol takže zlé niesu podľa všetkého
Tieto kolesa uz jazdi aj Ondrej Glajza tot reprezentant SVK v cyklokrose. Jaro CH jazdi SLR-ka aj FFWD a sam mi potvrdil ze rozdiel medzi nimi neciti.
to že kolesá jazdí nejaký pretekár ešte nemá žiadnu výpovednú hodnotu, kľudne mu ich mohol dať sponzorsky alebo za lepšiu cenu aby mu robil reklamu. ja proti tým kolesám nič nemám, tak isto neviem nič o ich kvalite ale +/- to môže byť podobné ako konkurencia. ale za tú cenu aké majú na tom úbohom webe nevidím žiadny dôvod kupovať zrovna tieto kolesá.
Takže k pružinám na brzde , fušerina , blato , vytočené páky ? Nikde som nepísal , že to zle vracalo ale pomalšie . Teraz som spokojný na 100% a o to ide .
Kvalitu foto zaberov neurcuje model fotoaparatu a objektivu. Vela zalezi na rukach a ci to vies alebo nie. Ked uz mas taketo foto vybavenie, takto nekvalitnu foto na forum nemozes dat. Nekvalita tvojich foto nijako nesuvisi s kompresiou. Prepalena trava, odlesky protisvetla, nevhodne pozadie atd. Nemusime to rozoberat. Tie kolesa "pochybneho" povodu tu nie su "oblubene" je tu vela "odbornikov" ktori ich vedia ohodnotit podla web stranky predajcu. Ja som si tym presiel presne pred rokom ked som ich kupil. Odvtedy som na nich najazdil cca 10000 km a kolesa nemuseli byt ani raz centrovane a sluzia k mojej spokojnosti. Bez problemov by som ich kupil znova.
Všetky zabery boli robené v rannom slnku pred bikovaním - narýchlo z ruky . Pozadie som schvalne volil svetle aby vinikol kontrast tmaveho biku . Netvrdím , že su to ***** zábery , ale ...
Na kolesách mám zatial urobených do 400km a zatial sa javia ako velmi dobrá volba. Zatial prvé kolesá čo podo mnou neplávu ani ked sa zdvihnem zo sedla pri nástupe do kopca a to mám 112kg a velmi silné nohy . Až čas ukáže ich kvalitu .
Isheep na teba som už nechcel ani reagovat , ale ešte raz posledný krát to urobím :
Človek čo zavesí takéto foto vid príloha ide kritizovat ?
človek čo poskladá tzv. bike na rame z alienexpresu , pardon made in japan ide osočovať bike druhým . Máš sice čierne plášte a čierne štuple ale koho to zaujíma?
človek čo má na kolesách kvetinky a tvrdí , že sú pekné si minimalne pomýlil dobu . V 60 rokoch minulého storočia bolo hnutie Hippies, nazývaní aj „deti kvetov“, trochu si si pomýlil dobu aha zabudol som to je recesia .
Pasoval si sa za GURU-a a tvoje ego je obrovské , bohužial iba to .
pri ostrom radiuse bowdenu lanko dobre nechodi. ked je ostry radius na riditkach, je lepsie medzi bowden a riditka nieco podlozit a zvacsit radius, aby lanko lepsie chodilo. ale paky jednoznacne narovnat, len teda ked netrpis nejakou chorobou klbov, alebo postihnutim.
ftu2 , ja ma rajdy S-works aerofly a tam je bowded vedený vnutorne a uhol rajd to nijak neoplyvnil . Neviem prečo Vás to tak irituje , fungje to skvele .
dlho som tu nebol ale toto je zabavnejsie ako moje natahovanie sa s lto vseobecne a s niektorymi pacientami v politike. uz sa tesim ako nalozite mojmu nutnemu zlu z francuzska ked dostane nove kolesa
Meridasky je jedno ake mas riaditka. ked si vytocil paky dovnutra, zmensil si radius bowdenu a nechodi dobre. mne to je ale jedno ci si nejako postihnuty alebo nie. a ked chces, robim v pruzinarni, mozem ti vyrobit este silnejsiu pruzinu, aby ti to vracalo este rychlejsie. a mas ju aspon nerezovu?
Meridasky je jedno ake mas riaditka. ked si vytocil paky dovnutra, zmensil si radius bowdenu a nechodi dobre. mne to je ale jedno ci si nejako postihnuty alebo nie. a ked chces, robim v pruzinarni, mozem ti vyrobit este silnejsiu pruzinu, aby ti to vracalo este rychlejsie. a mas ju aspon nerezovu?
Počuj fešáčik , váž slová, dobre . Invektívy si láskavo odpusti .
isheep Ja by som z tých kolies dal preč len značku "planet x" guru aj kvetinu by som nechal
Meridasky takto som duály aj ja chvíľku jazdil.. pocitovo super, ale po 2 týždňoch ma začala bolieť kostička pred palcom na zápästí..
PS-- prestali bolesti chrbta, tak práve jazdím takto (fotené mobilom pred 7 minutami, úplným fotografickým antitalentom, čo si ešte aj luster zažal ale kritiky sa nebojí) .. Po zime plánujem - biela omotávka, biely predstavec, kolesá fulcrum racing 3, či?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tieto kolesa uz jazdi aj Ondrej Glajza tot reprezentant SVK v cyklokrose. Jaro CH jazdi SLR-ka aj FFWD a sam mi potvrdil ze rozdiel medzi nimi neciti.
Všetky zabery boli robené v rannom slnku pred bikovaním - narýchlo z ruky . Pozadie som schvalne volil svetle aby vinikol kontrast tmaveho biku . Netvrdím , že su to ***** zábery , ale ...
Na kolesách mám zatial urobených do 400km a zatial sa javia ako velmi dobrá volba. Zatial prvé kolesá čo podo mnou neplávu ani ked sa zdvihnem zo sedla pri nástupe do kopca a to mám 112kg a velmi silné nohy . Až čas ukáže ich kvalitu .
Človek čo zavesí takéto foto vid príloha ide kritizovat ?
človek čo poskladá tzv. bike na rame z alienexpresu , pardon made in japan ide osočovať bike druhým . Máš sice čierne plášte a čierne štuple ale koho to zaujíma?
človek čo má na kolesách kvetinky a tvrdí , že sú pekné si minimalne pomýlil dobu . V 60 rokoch minulého storočia bolo hnutie Hippies, nazývaní aj „deti kvetov“, trochu si si pomýlil dobu aha zabudol som to je recesia .
Pasoval si sa za GURU-a a tvoje ego je obrovské , bohužial iba to .
Počuj fešáčik , váž slová, dobre . Invektívy si láskavo odpusti .
Meridasky takto som duály aj ja chvíľku jazdil.. pocitovo super, ale po 2 týždňoch ma začala bolieť kostička pred palcom na zápästí..
PS-- prestali bolesti chrbta, tak práve jazdím takto (fotené mobilom pred 7 minutami, úplným fotografickým antitalentom, čo si ešte aj luster zažal ale kritiky sa nebojí)