Páni, dnes mám dovolenku, ale keďže som podpísal večernej vrátničke dovolenku, tak celý týždeň musím večer vyhádzať ľudí z budovy, zapnúť zabezpečovacie zariadenie a zamknúť. Predtým samozrejme prekontrolovať všetky miestnosti, pozatvárať okná na chodbách, v záchodoch - robota tak na hodinu. Našťastie sú sviatky a aj cez deň je v búde maximálne 15-20 ľudí, o šiestej sme boli už len dvaja.
A by bolo jasné - na budúci rok pôjdem ešte 135 krát do roboty (ak sa zdravotne nič nestane) a potom ma bude živiť štát. Tak makajte, nech sa my starší máme dobre...
No a pred dvomi rokmi som mal v tejto téme takýto príspevok:
Dnes som mal dobrý švih. Som nachladnutý, usoplený, uchrchlaný, v robote bez auta a tak s kolegom sme si švihli po dve slivovičky... Hneď som sa cítil lepšie.
Nie je problém pozrieť do plánovacieho kalendára a odpočítať dovolenku... Ale pred Vianocami, keď som to len tak zo srandy spočítal (a bolo 141), tak som sa chechtal, že by som mal začať strihať meter
Junáčik, ja som mal už jednociferné číslo a zrazu po novelizácii zákona som mal opäť dvojcifené... To bola tragédia, dva mesiace som mal z toho depku.
Dnes som si to švihol na Vršatec keď bolo tak krásne, síce som si necítil po zjazde ani jeden prst, no stálo to za to Ľudí plno, samozrejme iba ja na bicykli
Tak to by som musel mat 3 rukavice, nejake topanky, ktoré nosia horolezci pri expedicii v himalájach a pod... A to este nehovorim o tom, ako by som bol spotený....Ja si to radsej odkrutim v pivnici...
no dobre, uznavam, ze kazdy mame inu termoregulaciu FEDERER kolko mas stupnov v pivnici? cca?
ja mam v garazi 13, takze idealne na mucidlo bez ventilatora
Pohľadom na Považský Inovec som sa dnes rozlúčil so sezonou v nádhernom slnečnom,ale mrazivom počasíčku.
Želám všetkým bikerom a bikerkám veľa zdravia a čo najviac takýchto pekný dní v roku 2016.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A by bolo jasné - na budúci rok pôjdem ešte 135 krát do roboty (ak sa zdravotne nič nestane) a potom ma bude živiť štát. Tak makajte, nech sa my starší máme dobre...
No a pred dvomi rokmi som mal v tejto téme takýto príspevok:
Takže sú zamestnania, kde sa dá...
Junáčik, ja som mal už jednociferné číslo a zrazu po novelizácii zákona som mal opäť dvojcifené... To bola tragédia, dva mesiace som mal z toho depku.
FEDERER kolko mas stupnov v pivnici? cca?
ja mam v garazi 13, takze idealne na mucidlo bez ventilatora
bež to tvrdiť teraz hore na hrebeň javoriny
Želám všetkým bikerom a bikerkám veľa zdravia a čo najviac takýchto pekný dní v roku 2016.