nemaj depresie, kazim priemer, 1800km MTB, som to uzavrel uz v septembri, a tusim jednou oktobrovou jazdou + do prace 800 km, vencenia psa vyse 600 km, a raz som bezal!
u mňa oproti minulému roku, kedy som mal skoro 10k riadny prepad, akýsi som bol lenivý, najmä dlhých solo výjazdov som mal strašne málo, čo by malo byť gro tréningu nakoniec cca 6500km (neviem presne, stratil som tachometer) z toho 2850 na cestnom... na druhej strane som si vyskúšal Míle, kt. chcem dať budúcu sezónu už celé, zlepšenie o okruh v tradičnej 24-hodivnke v brne a pod.... nebyť však týchto kilometrov, tak by toho bolo ešte menej, o to väčšiu motiváciu mám do budúcej sezóny
A už zas rekapitulujeme. Ten rok ubehol rýchlo. Ja takto...
ja mam rovnaky tachac a baterku musim menit tak casto, ze som uplne stratil pojem o prejdenych kilometroch
inak to cislo je neskutocne, ale na cestaku to naskakuje lahsie ako na mtb.
Želám všetkým do roku 2016 všetko naj.
Keď to čítam, tak aj starý pán sa k uzavretiu roka pridá slabším nájazdom cca 4.400 km a v posledný deň roka v mrazíku 40 km uzavretý rok, veriac tomu že tento sa mi tých 5.000 km v zdraví vyjde. Takže verím, že rok tu dám štatistický príspevok opäť. V zdraví si bicykel užívajte.
10 000 km za rok 2015 som zarovnal už 29.12., ale ostatné parametre neevidujem. A keďže mobil s gps, ktorý mi nevyužitý leží v práci už od novembra, tam ležal aj počas dnešného 55km vyjazdu, tak ich nebudem evidovať ani tento rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2015/4 197 km/316 h/125 780 m .. z toho 357km/34780vm skialp a trošku behu
ja mam rovnaky tachac a baterku musim menit tak casto, ze som uplne stratil pojem o prejdenych kilometroch
inak to cislo je neskutocne, ale na cestaku to naskakuje lahsie ako na mtb.
Keď to čítam, tak aj starý pán sa k uzavretiu roka pridá slabším nájazdom cca 4.400 km a v posledný deň roka v mrazíku 40 km uzavretý rok, veriac tomu že tento sa mi tých 5.000 km v zdraví vyjde. Takže verím, že rok tu dám štatistický príspevok opäť. V zdraví si bicykel užívajte.
Dúfam že tento rok bude znovu lepší ako 015.
oproti minulemu roku som dal viac cca o 1020 km / 34 hod / 300 m up
prejavilo sa hlavne castejsie dochadzanie do a z prace po asfalte na trnavskej skororovine
v profile mam za rok 2015 zaratanu aj horsku turistiku, ktoru som ale zacal evidovat az nedavno, odkedy mam sigma rox 6.0