Dnešný posledný deň v Tatrách sme sa boli prejsť na Hrebienok. Ľudí ako na Václaváku, počasie gýčové a stretol som aj v cukrárni v Starom Smokovci " celebritu"...Chruňa Monstera...Povšimnite si obraz skazy na poslednej fotke...
Na tuto zimu som si zaobstaral LaSportiva Crossover 2 GTX a pre moje potreby asi nie je lepsia topanka Bavi ma behavat hlavne po horach a hrebenoch (kedze na skialp zatial nula bodov vdaka snehu) a vacsinou v zime kedze v lete sa to uz neda moc kombinovat s bikom Takze toto je zimna topanka na horske behanie a vdaka integrovanemu navleku mozem behat v pohode aj po snehu a nohy su pekne v suchu...
Dnešný posledný deň v Tatrách sme sa boli prejsť na Hrebienok. Ľudí ako na Václaváku, počasie gýčové a stretol som aj v cukrárni v Starom Smokovci " celebritu"...Chruňa Monstera...Povšimnite si obraz skazy na poslednej fotke...
A kde konkretne sa treba na tej fotke divat na skazu?
Skaza? Sivé stromy tam umreli postojačky. Ale keby tam pustili lesákov, bola by to väčšia skaza. Treba pozrieť Nefcerku a okolie, tam vidno, že napokon sa tam presadí prirodzená obnova lesa. Mal som kedysi k takým postojom dosť kritický názor, ale dnes už vidím, že predstava lesa, kde vedľa seba rastú stromy rovnakej generácie, je len ľudská krátkozrakosť.
Ale to ze su niekde suche stromy este nemusi znamenat skazu. V nasich zauzivanych predstavach je les sustava zelenych stromov. Ale nie je to tak. Je to len dalsie stadium lesa a zaroven vyborna zivna poda pre buduci prirodzeny les. Sam som drevar/nabytkar a bez dreva sa nepohnem, ale treba rozlisovat hospodarsky les a les v najvyssom stupni ochrany, ktory by sa mal riadit procesom prirody.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v com behavas po snehu? alebo vlastne v com behavas?
Sezóna 2016 je zahájená, ...
A kde konkretne sa treba na tej fotke divat na skazu?
Aha, tak teda od teraz uz prestavam kyvat s detmi paraglaidistom.....jedine tak v slnecnych okuliaroch a plastenke....