magez - napad je to dobry, ale neviem ci by sa mi chcelo napriklad v oktobri pozerat, ako mi moje vlastne augustove ja ukazuje chrbat a mizne mi v dialke
Ja to budem zatial robit tak, ze si na trenazery skontrolujem watty a pulz a potom budem podľa toho trenovat vonku...viem, ze to nie je presne, ale lepsie, ako nic...
Sesulak : parada .. rozmaha sa to .. kedysi to stalo neskutocne prachy a volba moc nebola. Na akom principe to funguje ? Kde si kupoval , zda sa, ze vyrobca nema rad Slovensko
Kimlo: preco, ja jazdim na watty odjakziva .. pravda, ten easy wattmeter mi funguje relevantne len v stupani, ale staci
Hej ta cena uz je prijatelna. Ja radsej toto, ako novy mobil . Mal som to nahodene s vymenou kluky asi za 20 minut. Nakalibroval sa bezproblemov hned asi za 2 sekundy cez Edge 1000. Kupoval som priamo z http://www.stagescycling.com/en_EU/ zaplatil cez PayPal, prislo to z Nemecka cca. za tyzden UPSkom. Chcel som to priamo od nich, nech nie je problem, keby sa cosi stalo...
Tu je viac o technologii http://www.stagescycling.com/en_EU/technology/ nepisu presne ako to funguje, ale v kluke su senzory, ktore dokazu zaznamenavat tahy, tlaky, pohyb... atď. Nevyznam sa v tom Stages je super v tom, ze ma aktivnu kompenzaciu teploty t.z. ze ho pocas jazdy netreba rekalibrovat kvoli zmene teploty (pri vyslape moze byt kludne rozdiel aj 10 a viac stupnov, to uz by vykon skreslovalo).
Jazdim so snimacom tepu uz cez 10 rokov a viem, ze je to ohromne variabilna velicina. Niekedy sa mi ide super na 160-170 pulzov, inokedy zdochynam pri 150. Preto som sa rozhodol pre powermeter - ten meria presne, ako slapem.
Prave ma napadlo, ze by sa hodila appka do mobilu, ktora, ak sa pohybujem v zone strava-segment positive bikers, zacal hlasit poplach, aby som dobre pozeral pre seba a nie na tachac
Prave ma napadlo, ze by sa hodila appka do mobilu, ktora, ak sa pohybujem v zone strava-segment positive bikers, zacal hlasit poplach, aby som dobre pozeral pre seba a nie na tachac
ved to na strave tusim je.. len neviem ci netreba mat premium zaplateny...
mozno to nefunguje na principe "alarmu" ale mal by si vidiet kto je v tvojom okoli zrovna na biku...
to by chcelo fotochromaticke okuliare s HUD ...asi otazka par rokov po Google glass
by to mohlo ukazovat aj virtualnych jazdcov zo stravy segmentu aby si ich mohol nahanat a zavesit sa na ich tempo, pripade vlastne predosle jazdy (ako ghost mode v hrach)
na trailoch najazdove rychlosti na skoky z predoslych jazd alebo inych jazdcov a by ti ukazovalo ci spomalit ci zrychlit - a niekto by v noci prikopal peknu nakopovaciu hranu a pekne by si clovek zalietal DD
to by chcelo fotochromaticke okuliare s HUD ...asi otazka par rokov po Google glass
by to mohlo ukazovat aj virtualnych jazdcov zo stravy segmentu aby si ich mohol nahanat a zavesit sa na ich tempo, pripade vlastne predosle jazdy (ako ghost mode v hrach)
na trailoch najazdove rychlosti na skoky z predoslych jazd alebo inych jazdcov a by ti ukazovalo ci spomalit ci zrychlit - a niekto by v noci prikopal peknu nakopovaciu hranu a pekne by si clovek zalietal DD
Doplnim whitemamut-a - za 400$ ponuka Garmin teraz HUD display Varia http://explore.garmin.com/en-US/edge/#varia
okuliare ani nemusia byt fotochromaticke a pisal dcrainmaker ze to celkom funguje, skoda ze zatial len s edge1000 a edge520...
pekne, fajn ze je uz aj taketo nieco dostupne. K poriadnej AR (Augmented reality) funkcnosti to bude zrejme este zopar rokov - ze ti to bude zobrazovat na ceste realne vyzerajucich cyklistov makajicich svoje segment casy, aby sa s nimi dalo "pretekat" a "nahanat ich" napr.
No ono zobrazit ich by nebol problem ani dnes. Len vykon okuliarov nestaci. A kym maju byt dostatocne male tak este par rokov ani nebude. A potom na natahovanie live segmentov ti bude treba internet. A ten na mnohych miestach nie je dostatocny.
Avsak, tesim sa na edge 820. Dufam, ze prinesie dost novych ficuriek
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kimlo: preco, ja jazdim na watty odjakziva .. pravda, ten easy wattmeter mi funguje relevantne len v stupani, ale staci
Hej ta cena uz je prijatelna. Ja radsej toto, ako novy mobil
Tu je viac o technologii http://www.stagescycling.com/en_EU/technology/ nepisu presne ako to funguje, ale v kluke su senzory, ktore dokazu zaznamenavat tahy, tlaky, pohyb... atď. Nevyznam sa v tom
Jazdim so snimacom tepu uz cez 10 rokov a viem, ze je to ohromne variabilna velicina. Niekedy sa mi ide super na 160-170 pulzov, inokedy zdochynam pri 150. Preto som sa rozhodol pre powermeter - ten meria presne, ako slapem.
segmenty! segmenty su najdolezitejsie!
to si pekne napisal
ved to na strave tusim je.. len neviem ci netreba mat premium zaplateny...
mozno to nefunguje na principe "alarmu" ale mal by si vidiet kto je v tvojom okoli zrovna na biku...
ma kamarat, kvoli priestoru vzadu, dve male deti + zena, toto preslo konkurzom
na trailoch najazdove rychlosti na skoky z predoslych jazd alebo inych jazdcov a by ti ukazovalo ci spomalit ci zrychlit - a niekto by v noci prikopal peknu nakopovaciu hranu a pekne by si clovek zalietal
Pozri nový Garmin:)
MageZ Alebo okuliare Everysight tento rok by mali byt dostupne.
We are Everysight - www.everysight.comOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
To by skutocne nastal gulas .. vo fyzike
Ale pravdepodobne budeš hladko radiť
...myslím, že viac, ako 2mm nebude treba
pekné FR-ko
na trailoch najazdove rychlosti na skoky z predoslych jazd alebo inych jazdcov a by ti ukazovalo ci spomalit ci zrychlit - a niekto by v noci prikopal peknu nakopovaciu hranu a pekne by si clovek zalietal
Doplnim whitemamut-a - za 400$ ponuka Garmin teraz HUD display Varia
http://explore.garmin.com/en-US/edge/#varia
okuliare ani nemusia byt fotochromaticke
Avsak, tesim sa na edge 820. Dufam, ze prinesie dost novych ficuriek