lucia123: Toto miesto už musí poznať každý kysucký biker
Ja dnes znovu pešo Grúň, tentokrát ponad Rakovú.
A zdá sa, že som našiel najelšiu cestu na Jurošák, bez nejakého extrémneho stúpania po rozbitej ceste. Je to práve cez Tokáreň.
Tak dnes ráno to vypadalo dosť na prd s počasím ale poobede sa parádne vybralo. Tak len tak okolo domu. Dosť blatka a na Biely Kríž(včera) aj snehoľad...
V sobotu som si usil na seba budu, takmer cela trasa v protivetre, okrem poslednych 25 km. Aj ked to nie je zrovna v okoli cadce ale kto ma v oblube asfalt a takmer bez aut tak odporucam
Trasa http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=197616
Tak dnes vcelku parádne pojazdeníčko s Marcelom a Luckou. Trošku sme museli aj potlačiť(sneh) ale v lete super trailík(hlavne dolu). Na Murínkovom trošku zima a vietor ale náladu to nepokazilo
Ja to na Strave vidím, len mi to príde že je tam poriadna stena, či nie? Je tam nejaký výhľad z tej osady? Ale dobre si dávate v tej zime čo dnes bola. Mne po výjazde v stredu koleno podozrivo vŕzgalo, tak som musel do konca týždňa zvoľniť, tá zima je zrada na staré kĺby
Naozaj zaujímavý blog. Ja väčšinou chodím z Makova po červenej magistrále až domov. Z Jakubovského vrchu naozaj vidno ďaleko do okolia. Zajtra hlásia slnečno, tak to vidím na Polom... Prípadne ešte zájdem k wellness centru Pod Kyčmolem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja dnes znovu pešo Grúň, tentokrát ponad Rakovú.
A zdá sa, že som našiel najelšiu cestu na Jurošák, bez nejakého extrémneho stúpania po rozbitej ceste. Je to práve cez Tokáreň.
už je sezóna v plnom prúde
Trasa
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=197616
A je tam dosť prudko(tlačili sme)
V kazdom pripade pre mňa niečo nové.
http://vlado3.blogspot.sk/2016/03/zakopecke-tulky.html