V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
CraObs kukneme to.
iron.hide myslis ten odkaz naspodku stranky? Neda sa pouzit refresh tlacitko?
Inak ja sa pripajam tiez k tomu ironovmu navrhu - je to sice teraz zjednotene vo vsetkych rozliseniach vpravo dole, ale specialne na mobile je to velmi neergonomicke. Jednak kvoli malej velkosti, ale aj kvoli tomu, ze ak ovladas telefon pravou rukou, tak pravy dolny roh je pre pravy palec najhorsie mozne umiestnenie aktivneho odkazu, pricom tento odkaz pouzivame najviac zo vsetkych prvkov stranky. Povodne umiestnenie pre mobilne zobrazenie bolo o dost praktickejsie.
Jezus iron.hide, tak mi dajte vediet, kde presne by podla vas mal byt a v akej velkosti, aby som to nerobil naslepo.
V tomto prispevku som to pisal a je tam screen ako to na mobilnom zobrazeni vyzeralo do zmeny: post1037092.html#p1037092
Tak bud len na mobile to nechat umiestnene po starom a na ostatnych rozhraniach tak ako to je, alebo potom vyhodit z toho siveho riadku pre tablet a PC polozky predchadzajuca tema a dalsia tema a hned bude miesto.
Jezus to druhe mi pride ako OK riesenie, tie odkazy nie su velmi pouzivane (iba 26.12., ked niekto klikol 460x na dalsiu temu a asi tak presiel pol fora).
volodaj mohlo by to tak fungovat, mozeme zaradit do todo listu, ale velmi vysoko v prioritach to nebude.