spravil som sa poštárom, kupil som si koli zime nove plechove pedale nizsej zivotnosti, v cinskych cizmickach a natiahnutymi neoprenovymi navlekmi som ich previezol domov, sliapal do spd pedalov a northwave arctic gtx2 boli v batohu. s nimi som skoncil. v navode pisali, ze sa maju pouzivat tenke ponozky. pouzival som vlastne dost tenke, nie stredne hrube ponozky.
v zimnych tretrach tenke ponozky a ty sa cudujes ze ti bola zima...tenke ponozky nosia prazaci v sandaloch cez leto a nie ze si ich das na zimne bajkovanie ty si ozaj expert
tak si pozri informacie o vyrobku v mtbšope. tam to jasne pisu, taktiez na dalsich šopách. zeby som skusil hrubicizne ponozky? mam take, zvnutra strasne chlpate, "mohol by som ist len v nich na pedaloch".
rozmyslam, ze by som vetracky na arcticach prelepil paskou a nechal len malicke otvory, ale potvoram tretram uz neverim, lebo aj päty prechladzuje a na reumu to je akurat.
tenke ponozky a zimne tretry? asi budem musiet tie navody zacat citat. mimochodom mne vzdy pomohla kombinacia tenke coolmaxove pre odvod potu a na ne hrubsie zimne.
nerozumiem celkom niektorym tym mudrlantskym reakciam - pri tak drahom produkte by mohol byt minimaln "navod" ako zimne tretry kupovat, vyberat a pouzivat - kedze predpokladam ze nejde o priamy predaj od vyrobcu, clovek by to cakal od predavajuceho....ked predajcovi takto bude vracat tovar X ludi, mozno sa nad tym zamysli, ci bol kupujuci dostatocne pouceny - nakupca nie je povinny od rana do vecera citat bikove fora a byt znaly problematiky...
a nejde tu nahodou o zakladnu logiku? ked je vonku -10, tak si predsa nedam jedny tenke ponozticky, aj keby to bolo v navode napisane velkymi tucnymi pismenami.
chalani a neskusali ste niekto kombinaciu tenke a hrube ponozky a medzi ne nasypat korenie? kdesi som o tom raz cital, ale uz si to presne nepamatam, vraj to ma nieco so zlepsenim prekrvenia chodidiel, ale co je na tom pravdy neviem.
iron.hide ak je vyrobok deklarovany do -x stupnov bez akychkolvek podrobnosti a dodatkov, tak to praveze logicke vobec nie je to ze realita je ina je zivotna skusenost ale nie logika ale mozno to rozpetie teplot bolo myslene ze v akych sa to moze pouzivat bez straty zaruky
ja som sa sáčky naučil pchať medzi dvoje ponožky z futbalu.. cez zimu na tréningu šušťalo celé mužstvo a preniesol som to aj na bajk(človeku sa síce spotia nohy ale na druhú stranu ti ich neprefúkne(cez zimu som jazdil v letných tretrách diadora vortex racer(odvetranejsie tretry len tak lahko nenajdete http://www.cicligabrielli.com/public/imgprodotti/vortex%20racer_0.jpg
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Parádne, akurát keď som niesol zásielku adresátovi a kráčal som, tak som šušťal.
a aj pri -5 sa 2 hodinový tréning dal