Zdravím Vás,rád by som sa vás spýtal,a tak trošku založil novú tému o tomto výrobcovi bikov. Čo sa vám na nich páči,čo napr. nie. Čo sa vám pokazilo,čo prasklo. Čo napriklad funguje po x rokoch. Čo mňa zaujima najviac sú ložiská v ráme,bolo písane že sú ,,strarého,, typu tj. guličkove a nie ihličkové. Čo nieje moc dobré. Snáď som to dobre napísal. A aj ma dosť zaujíma kde vyrábaju rámy,ako karbonové tak aj hlinikové. Či si to robia sami či im to robí iná firma. Ďakujem,dúfam že téma poteši pripadných záujemcov. pripadne už majiteľov.
brunimu konecne doprialo stastie a vyhral majstraky. na tento rok sa lapierre tusim stahuje zo zjazdoveho pohara.
a to s tymi loziskami...to ti niekto nataral hovadiny.
Ako je to z vyrobou ramu ti naozajnepoviem ale aj na hlinikovom Zesty ako aj na karbonovom Spicy bola nalepka "made in china" ale myslim ze je to irelevantne kedze skor ide o technologiu ako o krajinu povodu.
este k tym lapierrom: niektore stare modely lubili praskat, mozno trochu viac ako by bolo zdrave, ale doraz kladiem na NIEKTORE STARE MODELY. ja myslim ze dobra znacka s pestrym portfoliom. a mozu sa popysit bruniho vitazstvom.
No pre mňa rok 2016 totálny hnus čo sa týka dizajnu. Všetkým sa nedá vyhovieť
Ten ti závidim
Tak to ti želám veľa šťastia pri hľadaní
https://www.youtube.com/watch?v=4zCZjZphHTc