ako tazitko na stole dlho. to chces na cestak ci mtb?
Chcem to skúsiť na MTB tak som zvedavý ako dlho to vydrží a či sa nepolámu v mieste kde to bude pripevnené o sedlovku alerbo v spojoch. Nedávam tomu vela preto každý vyjazd ktorý to prežije ma len prekvapí.
Dnes som si bol osobne pre zimne papucky v cyklocentrum.eu
inak vobec nechapem preco do "zimnych" tretier robia dierky do vrchneho materialu. to su tak bohovsky teple ze treba do nich robit diery? potom tu ludia vyplakavaju ze im je zima v "zimnych" tretrach.
Ked otestujes napis dojmy. som zvedavy.
Bade ved ta naakumulovana vlhkost predsa musi niekade von ci nie? a pripad Adopa som pozorne cital. Mam vsak pocit, ze chyba bude niekde inde ako v tetrach Roman74 si s nimi spokojny? FEDERER skusime, uvidime. Jedna lastovicka este leto nerobi.
Ja som bol bez navlekov do -5 a vpoho s jednymi ponozkami ale ked uz bolo -9 tak som citil konceky aj s navlekami . Mne sadli na nohu celkom fajnovoakurat mohli byt trochu sirsie na zaciatku tam kde zacina snurovanie. Ale je mozne ze tam mam aj vyssiu vacsiu nohu. Dve ponozky som do nich nikdy nedaval , nebolo treba zatial. A jedine co zatial nemam overene je pretekanie cez spodok.
Ako tak čítam tak tie zimné tretry moc neochrania pred zimou...
Veď je tiež váham či zobrať zimáky. Predsa je to dosť veľká investícia. Ja som vozil pár rokov BBBčka neoprénové návleky a musím si zaklopať, že vydržali dosť. To som dával vždy dve ponožky, tretra, na tretru veľká ponožka a návleky Do - 3 - 4 pohoda, potom už zima...
kedze ja mam zimny setup dorieseny, zahajil som pripravu na letnu sezonu. pol roka som obzeral v cycle tretry shimano xc61 za lakavu cenu 109€. ked som ich isiel teraz v januari objednat skoro som odpadol. uz stali 129€. tak som trochu posurfoval a nasiel svoju velkost za Batovskych 99,99€ tak som nevahal. mimochodom tu v shope stoja 146€.
Veď je tiež váham či zobrať zimáky. Predsa je to dosť veľká investícia. Ja som vozil pár rokov BBBčka neoprénové návleky a musím si zaklopať, že vydržali dosť. To som dával vždy dve ponožky, tretra, na tretru veľká ponožka a návleky Do - 3 - 4 pohoda, potom už zima...
Takže do letných tretier, ktoré normálne nosíš s jednou tenkou letnou ponožkou narveš dve ponožky? Dúfam, že hrubé zimné
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Elite turbo muin smart b+ a kopec ďalších vecí potrebných.
asi prvy krat vidim kombinaciu trenazer + full
Chcem to skúsiť na MTB tak som zvedavý ako dlho to vydrží a či sa nepolámu v mieste kde to bude pripevnené o sedlovku alerbo v spojoch. Nedávam tomu vela preto každý vyjazd ktorý to prežije ma len prekvapí.
inak vobec nechapem preco do "zimnych" tretier robia dierky do vrchneho materialu. to su tak bohovsky teple ze treba do nich robit diery? potom tu ludia vyplakavaju ze im je zima v "zimnych" tretrach.
Ked otestujes napis dojmy. som zvedavy.
Vozím ho na horskom niečo cez 5500 km. Vážim 64 kg.
Roman74 si s nimi spokojny?
FEDERER skusime, uvidime. Jedna lastovicka este leto nerobi.
pedal
Nepéruje to vôbec, mám tam tlmič RP2 a ten sa dá úplne zamknúť. Takže je to v pohode.
Veď je tiež váham či zobrať zimáky. Predsa je to dosť veľká investícia. Ja som vozil pár rokov BBBčka neoprénové návleky a musím si zaklopať, že vydržali dosť. To som dával vždy dve ponožky, tretra, na tretru veľká ponožka a návleky
Takže do letných tretier, ktoré normálne nosíš s jednou tenkou letnou ponožkou narveš dve ponožky? Dúfam, že hrubé zimné
Z toho mi vychadza ze nechty na nohach striha vzdy len na zimu
No tak u mňa je to +20kg uvidíme. Ale ako som napísal prehnané očakávania nemám