Takže do letných tretier, ktoré normálne nosíš s jednou tenkou letnou ponožkou narveš dve ponožky? Dúfam, že hrubé zimné
Do mojich starých tretier si dávam 2 letné ponožky. V zime jedny letné a zimné. Keďže som mal nohu na pomedzí veľkostí 43 a 44, tak som musel zobrať 44, ktoré mi boli trošku voľné...
Maros neslo ani tak o chlad ako o bordel, ktory sa zvykol dostat do topanky ked jazdim v kratasoch a navlekoch( alebo capakoch) pri pouziti dlhych volnych gati ten problem nemavam. Uz som ich akurat stihol aj otestovat cestou do prace s kratsou jazdou v terene a zatial som spokojny
Bade nestoja ani za 50€ ďalsie z radu shimano čo mi vydržali pol sezony.Ak chceš v nich behať tak nebehaj ako nahle zosadnes z biku sa vyzuj otrhaš tie spodne štuple a pasiky...a diery vo vetračkach tam kde sa noha trochu ohyba to už je klasika...
Bade potom si odloz blocek, je dost mozne ze budes casom reklamovat odliepajuci sa dezen na pate.. no drzim palce nech ta to obchadza... XC-70 to maju riesene tusim rovnako, a viem, ze je pri nich s tymto dost problem...
No veru katko ja to iste a mal som aj sh model az dva dokonca vzdy ich rozhasim,no za 130€ by som uz cakal aj neaku odolnosť aj keď je pravda že najazdim okolo 10 000 v nich za sezonu
Bade potom si odloz blocek, je dost mozne ze budes casom reklamovat odliepajuci sa dezen na pate.. no drzim palce nech ta to obchadza... XC-70 to maju riesene tusim rovnako, a viem, ze je pri nich s tymto dost problem...
mam spominane XC70 a bez najmensieho problemu...ale mozno to bude tym ze v nich jazdim a neprechadzam sa ( ale je pravda ze ten dezen na pate je trosku nestastne rieseny )
mam 6 rokov Sidi, a podrazka je v podstate ako nova.. a to som v nich aj dost chodil....
tie XC70 su naozaj problemove... a viem ze sa to odlepilo na takmer novych tretrach do pol roka a clovek v tom presiel len par metrov ked vynasal bike z/do domu... nastastie reklamacia bola uspesna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do mojich starých tretier si dávam 2 letné ponožky. V zime jedny letné a zimné. Keďže som mal nohu na pomedzí veľkostí 43 a 44, tak som musel zobrať 44, ktoré mi boli trošku voľné...
tam mi nikdy nebola zima, skor chodidlo ,resp.prsty
mam spominane XC70 a bez najmensieho problemu...ale mozno to bude tym ze v nich jazdim a neprechadzam sa
tie XC70 su naozaj problemove... a viem ze sa to odlepilo na takmer novych tretrach do pol roka a clovek v tom presiel len par metrov ked vynasal bike z/do domu... nastastie reklamacia bola uspesna