ano je na co spominat, ale keby to niekto neskusal tak ostatni nevedia ze tam maju ci nemaju ist..., no takze sa robi turisticky AM a co....ked sa nieco najde tak hned kazdy -kde to je aj ja kcem ist ...
kde na slovensku sa aspon 50-100vyskovych nenosi ,ked sa chces dostat naozaj do hor terenu a uzit si trochu zjazd ?
ano je na co spominat, ale keby to niekto neskusal tak ostatni nevedia ze tam maju ci nemaju ist..., no takze sa robi turisticky AM a co....ked sa nieco najde tak hned kazdy -kde to je aj ja kcem ist ...
kde na slovensku sa aspon 50-100vyskovych nenosi ,ked sa chces dostat naozaj do hor terenu a uzit si trochu zjazd ?
Nemam nic proti obcasnemu noseniu, no najdu sa vypukle pripady, kedy uz toho je celkom dost a clovek uvazuje, naco so sebou bral bike(Sidorovo, zlty okruh okolo Sucheho ) - OK, tie zjazdy su potom paradne, no uz si ich ani neviem uzit, co som taky doriadeny z nosenia(a to je zas moj problem, lebo som lemra)
tak niekedy sa neda vyhnut aj pri dobrej logistike ,vtedy je to tych spominanych "par" vyskovych ,horsie su tie leziace a ine prekazky ...ale tie si clovek nevybera naschval...no ked pride cudzi trebars k nam je schopny tlacit napr.po celej zltej znacke na hole a pritom
no ved Lubovi sa minu stuple na mavicoch, tak bude musiet jazdit miesto peso behat
Sak vam dufam, zostali dake nahradne z reklamacie .. ale pravda je, ze ked som ich mal na nohach, tak som mal zvysenu kondicku (ani za svet som nechcel zosadnut a tlacit )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi ta zoberiem na nejaky vyjazd s kvakob
take nieco by ma ani nebavilo, uplne mi staci offroad na pesej turistike. Na bajku idem najradsej iba stale v sedle, alebo nad nim.
Moja reč,jediný pekný za rok 2016 /AM/ ale aj tie výžšie XM sú celkom pekné.
Mne sa páči ten Configurátor
http://www.ultimate.lapierrebikes.com/configurator/#/3/fr/fr
Nemam nic proti obcasnemu noseniu, no najdu sa vypukle pripady, kedy uz toho je celkom dost a clovek uvazuje, naco so sebou bral bike(Sidorovo, zlty okruh okolo Sucheho
Sak vam dufam, zostali dake nahradne z reklamacie