super,potom napíš,ako reťaz nabieha na NW ozubenie z malej na velkú a opačne-nerýpem,len ma zaujíma,ako tá reťaz nabehne na široký-úzky zub na prevodníkoch tak,aby sadla,kam treba
Presne to, že tie zuby sú narrow wide, som si uvedomil, až keď som tie prevodníky kúpil a myslel som si, že to bude sakra problém s radením, myslel som, že to nepreradí a už som rozmýšľal, čo vymyslím, keď to radiť nebude, ale tak vyskúšal som, a prekvapivo, čo som fakt nečakal, to radí úplne v pohode. Z veľkej na malú to radí na 100% hneď a opačne to kde tu, tak raz za 5 preradení, trvá asi sekundu dlhšie kým to chytí, ale to je tiež v pohode podľa mňa. Ale poriadne v teréne to otestujem až zajtra, dnes už nebol čas, a kľudne dám vedieť. Snáď to nebude až taký rozdiel ako doma v garáži..
Sak toto,prosim ta zdrz sa hluposti a chod posekat dake drevo ked sa teda az tak nudis..verim ti.proste tesak a oval nejde dokopy.tesak je zauzivany, ostrielany a hlavne klasik
Oooh, tak to je najvaaac ! Snowscoot mi bol kvoli chrbtici silne nedoporuceny ako nahrada za lyze, ale toto musi byt ok, ked je to ful . Povodne som chcel mojho Spesla predat, ale tusim ho caka novy zivot ))
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
idealne byt tam aj s priatelkou
Zhruba za 45 jeden a majú čiernu, červenú a zelenú. No a majú x druhov oválov na rôzne typy roztečov klúk, takže nie je problém to dať na hocičo.
Dnes na Furkote.
Tesak sa urcite pyta len kvoli farbam, aby doladil k roznym custom lakovaniam tu spravnu ☺