Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Dnes som isiel okolo tak som cestou pozrel. Nie je to opacha, vedla je vyssia bytovka a aj dom na opacnej strane ma sedlovu strechu vyssie. Umiestnenie firmy v obytnej zone, ale moze mat svoje uskalia.
Mam radost z realizacie tohto zameru a zelam cervovi a celemu mtbikeru aby sa im v tejto novej "fyzickej" ere firmy darilo podla ich predstav.
A ako u mna byva zvykom pridavam par nametov:
1. Statna cesta od Luky je sice kratka, ale pomerne uzka a pre cyklo nie zrovna idealna. Vyznacenie prepojenia na Povazsku cyklomagistralu by mohlo byt celkom uzitocne. Len podla mapy: Popri druzstve ,popod letisko-dialnicu a cez rameno Vahu je lavka. Jasne, ze pre ziletky to nebude. Vyhoda je aj pristup na kupanie v jazere v Hornej Strede. Podla mapy su cestou aj ine jazera, zrejme viac blatove, ale mozno ich len objavit treba.
2. Aj na bocny hreben cez Kopunovu by sa cyklotrasa casom zisla. Jeden z mojich najoblubenejsich poldnovych vyjazdov je z Hradku cez Kopunovu na Pansku Javorinu a cez Bezovec, Tematin a Ihelnik spat. Je to pomerne narocny vyjazd (5hodin). Ak 2.4. budem moct a nebude to kolidovat s Cervovim programom tak rad spravim predpoludnim (nielen) pre foristov guided tour for free
3. Navrhoval som moznost boxov na preberanie tovaru. Vylepseny napad je:
Na dialnici su na odpocivadle Hradok pumpy v oboch smeroch, Z Hradku je to co by kamenom dohodil a aj cesta pre obsluhu pump tam vedie. Dohodnut si s ich majitelmi moznost prevzatia tovaru aj tam by mohla byt zaujmava pre vsetkych.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosim pekne. Takyto bowden, len brzdovy, nemate v ponuke? http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/bowdeny-a-lanka/bowdeny/shimano-sis-sp41-dura-ace-bowden-radiaci-biely-1-m-4363.html
Este by som sa chcel spytat, ci ten cenovy rozdiel je len kvoli farbe?
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/bowdeny-a-lanka/bowdeny/shimano-dura-ace-brzdovy-set-da7900-bowdeny-lanka-biele-2891-2.html
vs
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/bowdeny-a-lanka/bowdeny/shimano-dura-ace-brzdovy-set-da7800-bowdeny-lanka.html
Dakujem
Takže - biely brzdový bowden Shimano by bol : http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/bowdeny-a-lanka/bowdeny/shimano-m-system-brzdovy-bowden-biely-1-m.html
Cenový rozdiel je okrem farby spôsobený aj "modelom" 7800 - starší, 7900 novší a teda dôvod na zvýšenie ceny.
-5% Shimano M-System brzdový bowden, 1 m, biela
1,89 € -5%
MOC 2,19 €Shimano Dura Ace DA7900 cestný brzdový set, bowdeny + lanká, čierna
27,99 €
MOC 32,99 €http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/bowdeny-a-lanka/bowdeny/nokon-slimline-predlzovacia-sada-bowdenu-mtb-radiaca-3172.html
savings Schwalbe Tubeless Valves predĺžovacia sada ventilkov 2 ks - 65 mm
7,69 € savings
MOC 13,39 €www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/tretry-a-obuv/mtb-tretry/northwave-fahrenheit-2-gtx-zimne-cestne-tretry.html
Šivá farba.
Kellys KLS ALM/EN 70 riadidlá, Ø-31.8 mm/780 mm, zdvih 25 mm
38,99 €
Jedna foto z dneska od Boo_boo
cervo a taku velku opachu ti susedia schvalili?
Dik za upozornenie, opravené. Tie prepisy cien importom vedia spraviť sem tam šarapatu.
Dnes som isiel okolo tak som cestou pozrel. Nie je to opacha, vedla je vyssia bytovka a aj dom na opacnej strane ma sedlovu strechu vyssie. Umiestnenie firmy v obytnej zone, ale moze mat svoje uskalia.
Mam radost z realizacie tohto zameru a zelam cervovi a celemu mtbikeru aby sa im v tejto novej "fyzickej" ere firmy darilo podla ich predstav.
A ako u mna byva zvykom pridavam par nametov:
1. Statna cesta od Luky je sice kratka, ale pomerne uzka a pre cyklo nie zrovna idealna. Vyznacenie prepojenia na Povazsku cyklomagistralu by mohlo byt celkom uzitocne. Len podla mapy: Popri druzstve ,popod letisko-dialnicu a cez rameno Vahu je lavka. Jasne, ze pre ziletky to nebude. Vyhoda je aj pristup na kupanie v jazere v Hornej Strede. Podla mapy su cestou aj ine jazera, zrejme viac blatove, ale mozno ich len objavit treba.
2. Aj na bocny hreben cez Kopunovu by sa cyklotrasa casom zisla. Jeden z mojich najoblubenejsich poldnovych vyjazdov je z Hradku cez Kopunovu na Pansku Javorinu a cez Bezovec, Tematin a Ihelnik spat. Je to pomerne narocny vyjazd (5hodin). Ak 2.4. budem moct a nebude to kolidovat s Cervovim programom tak rad spravim predpoludnim (nielen) pre foristov guided tour for free
3. Navrhoval som moznost boxov na preberanie tovaru. Vylepseny napad je:
Na dialnici su na odpocivadle Hradok pumpy v oboch smeroch, Z Hradku je to co by kamenom dohodil a aj cesta pre obsluhu pump tam vedie. Dohodnut si s ich majitelmi moznost prevzatia tovaru aj tam by mohla byt zaujmava pre vsetkych.