Janiiik Stane sa ze doma nenajde segment, potom treba skusit poslat mail na zendesk@strava (niekde na stranke to treba najst presne) - u mna vyse 50 % sanca ze to urobia manualne a vysledok je na svete.
Kristina prave aj na cestaku sa mi stava, ze strati signal. Tie nase stupania v okoli su povacsine v lesoch. Nie raz sa mi stalo, ze som si siel spravit nejaky segment na cas a doma som ostal nemilo prekvapeny, ze mi ho jednoducho nevzalo pre slabu kvalitu GPS.
Tak keď stratíš signál tak ti nepomôže ani senzor rýchlosti, aby si zapísal segment, nie?
Mne sa prave viac pozdavaju tie gyroskopicke snimace ako magneticke. Ten co si tu dala som mal tiez. No na nasich slovenskych cestach sa mi ta skrutka povolila a ta somarinka co mera rschlost vosla medzi spice a v priebehu stotiny sekundy bola fuc
Pevne verim, ze skor ako vstupis do vytahu, tak kontrolujes lano / hydrauliku a skrutkove spoje.
chodim schodmi ale inak tak ako bolo spomenute za vytah zodpoveda niekto iny, za svoj bicykel len a len Ty. nehody sa stavaju kade tade, nemozes zabranit vsetkemu, ale ja som skor narazal ze raz za cas by stalo za to skontrolovat bicykel a dotiahnut skrutky nie ?
Presne tak ako hovoris... Cena je vysoka. Inac aj ten snimac kadencie sa mi pozdava viac. Pri tom starsom type sa mi podarilo stratit
magnet
Tiez sa mi stavalo, ze obcas mi ukazovalo nulovu kadenciu. Trebalo sa s tym hrat aby ti chytalo aj kadenciu a rychlost. Na mojej zadnej stavbe to bolo umenie nastavit
na magnet kadencie sa oplati kupit obycajny magnet ktory predavaju na ebayi za 1-2e alebo som videl aj v Optime (PanthaRei) len tie nie su presna velkost osky ale zas sa mi zda ze su silnejsie. Prichytis ho o osu pedalu. Este mi ani raz neodpadol ani pri pade ani inak.
no chcel by som vidiet ako kontrolujes dotiahnutie kazdej jednej skrutky pred kazdym vyjazdom...
kto hovori o kazdej skrutke ? staci vizualne skontrolovat stav a par 1-2x pustit bicykel ci nie je nieco uvolnene. ako viem nahoda je svina a stac nasich ciest viac nez hrozny ale mne sa nikdy nestalo a uz vobec nie na 10g plastovej antene aby povolila skrutka.
Hej videl som taky "ghetto hack" Mne ale na MTB neodpadol za 4 roky ani raz, ani ten na kadenciu, ani na kolese, az som sa cudoval. Na tom novom snimaci rychlosti moze byt problem s tym, aky mate hruby zadny stred. Ta guma sa sice dost natiahne, ale nemusi stacit. Na mojom je nasponovana riadne
tak dáš na predný náboj.. to mi napríklad tiež na GSC 10 vadí že keď človek trocha prebrzdí, tak hneď sa spustí auto pauze. práve som inak objednal tie nové snímače, tak som zvedavý
Mám oba druhy snímačov od Garminu (na dvoch bikoch spárované s jedným Edge510). Na magnetovom som si dal ku kadencii neodym magnet na osu pedála. Tie gyroskopické sú tiež fajn, ale mám pocit že idú s oneskorením. A občas mi blbne párovanie pri gyroskopickom, ale stačí dať znovu hľadať zariadenie a chytí sa, len to otravuje, keď chcem hneď ísť a minútku ma to zdrží.
Neodym magnetky som kedysi kúpil tu: http://www.magnety.sk/neodym-disk-anizotrop/
Som ich bral viac, lebo som myslel že budú odpadávať, ale už asi tri roky jazdím na prvom čo som tam dal, drží fakt pevne Len raz som myslel že som ho stratil, ale on potvora len preskočil na kovový držiak bicykla na streche auta
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak keď stratíš signál tak ti nepomôže ani senzor rýchlosti, aby si zapísal segment, nie?
Nove gyroskopicke senzory maju bnepresnejsie merania v pripade , ze idete po horsom , povrchu vid test na DC rainmaker
http://www.dcrainmaker.com/2014/05/garmins-spd-cad-magnetless-sensors.html
Nie
To uz bola len subtema, ze edge 500 ma onicom gps prijimac
chodim schodmi
magnet
Tiez sa mi stavalo, ze obcas mi ukazovalo nulovu kadenciu. Trebalo sa s tym hrat aby ti chytalo aj kadenciu a rychlost. Na mojej zadnej stavbe to bolo umenie nastavit
na magnet kadencie sa oplati kupit obycajny magnet ktory predavaju na ebayi za 1-2e alebo som videl aj v Optime (PanthaRei) len tie nie su presna velkost osky ale zas sa mi zda ze su silnejsie. Prichytis ho o osu pedalu. Este mi ani raz neodpadol ani pri pade ani inak.
kto hovori o kazdej skrutke ? staci vizualne skontrolovat stav a par 1-2x pustit bicykel ci nie je nieco uvolnene. ako viem nahoda je svina a stac nasich ciest viac nez hrozny ale mne sa nikdy nestalo a uz vobec nie na 10g plastovej antene aby povolila skrutka.
Neodym magnetky som kedysi kúpil tu: http://www.magnety.sk/neodym-disk-anizotrop/
Som ich bral viac, lebo som myslel že budú odpadávať, ale už asi tri roky jazdím na prvom čo som tam dal, drží fakt pevne