Práve som to išiel napísať... Ide to aj bez lievika, treba tampovať však na 2-3 krát... Tampovať, poklepať, tampovať...Misku však treba to od LM s hlbokým konusom


Naposledy upravil Ramon1 dňa 29.01.2016 - 12:23:19, celkovo upravené 1 krát.

29.01.2016 - 11:24:01
00
misku ci sitko? miska -> paka, sitko -> sprcha
29.01.2016 - 11:26:39
00
Košík, pravdu máš tento: http://www.bunacafe.eu/e-shop/kavovary/prislusenstvi-a-nahradni-dily/detail/JEPFE6-lamarzocco-filtr-kosik-1salkovy-7g

Pardon, na terminológii musím ešte popracovať :emo:
29.01.2016 - 11:34:53
00
Na probu...

Prílohy:

image.jpeg
image.jpeg 755.51 KiB thumb_up0thumb_down

29.01.2016 - 20:05:29
00
Kubu mám teraz na mlynčeku. Ja tieto typy volám ' káva pre návštevy '
Nulová acidita, dymová horkosť, čistý old-school. Ale pení luxusne

Prílohy:

DSC_0254.JPG
DSC_0254.JPG 403.99 KiB thumb_up1thumb_down

30.01.2016 - 09:08:03
00
Pekne, pekne ...momentálne čakám až sa mi stoj nahreje, vytlačím 2-3 sedem "gramovky" a idem na fatbike...

A čo ta Papua ? Názor ?
30.01.2016 - 09:13:23
00
Len tak som nakukol a cucim v nemom uzase. Dosiahnut tuto uroven riesenia kavy by mi trvalo este jeden zivot :-) Ale sem tam dajake poucenie si vyberiem.
30.01.2016 - 09:53:18
03
Ani nie, staci obuchat par stovak za mlyncek, dalsich par za kavovar a nejake eura za kavu.... :)
Po jednom dni som radsej navstivil priamo praziaren a poprosil o zivu instruktaz, no a uz len vychutnavam tu trosku kavy v salke
30.01.2016 - 10:16:35
00
narychlo odfotena brazil zo zvolena. dnes som cistil mlyncek aj kavovar tak este treba doladit:) Ramon, kolko nahrievas kavovar?
Príloha:
IMG_0803.JPG
IMG_0803.JPG 358.38 KiB thumb_up0thumb_down

30.01.2016 - 18:07:00
00
No " natlakuje " sa do 12-15 minút , šálky sa však prehrejú tak do pol hoďky...Poväčšine až vtedy extrahujem . Ale už som " tlačil " aj po 10-12 minútach a bez problémov...Je to mocný agregát.

Pripájam fotky zo života a " smrti " bottomless extrakcie..
Niečo na tento štýl

Prílohy:

Komentár súboru: Hustý sirup...
Počiatok ....jpg
Počiatok ....jpg 527.99 KiB thumb_up1thumb_down

Stred cyklu....jpg
Stred cyklu....jpg 528.55 KiB thumb_up0thumb_down

Pred ukončením extrakcie....jpg
Pred ukončením extrakcie....jpg 495.58 KiB thumb_up0thumb_down

30.01.2016 - 19:28:51
01
luxusna kava z toho tecie veru, asi kupim daku silviu a automat dam rodicom. Ale salky budem nahrievat horucou vodou aj tak, cakat na to pol hodinu no neviem :)
30.01.2016 - 19:53:52
00
salku (so zachnutou kavou :P) oplachujem v horucej vode tesne predtym, ako si idem robit novu kavu - cakat polhodinu na zohriatie by sa mi teda nechcelo..
30.01.2016 - 19:54:55
00
kava to musi byt fajnova, ale toto uz je coffee porno :D
30.01.2016 - 19:55:18
00
duggo napísal:
luxusna kava z toho tecie veru, asi kupim daku silviu a automat dam rodicom. Ale salky budem nahrievat horucou vodou aj tak, cakat na to pol hodinu no neviem :)


Veru , daruj rodičom a zo Silvinkou ak sa naučíš pracovať , bude to k tvojej spokojnosti stačiť...Nečakám na horúce šálky , ale na to , až sa celý stroj prehreje , včetne " hlavy "...až vtedy je zaručený konštantný výkon a špičková extrakcia...Ja som obrovský onanista na detailoch . Tak sa na tomto môžem dosýta realizovať ;)

PhilJ zaschnutá káva ? Ty si barbar a nie barista :x ...
Hack3r ty len ***** a dojdi už ku mne , nadrbem ťa toľkými extrakciami , že týždeň nepospíš ]:)
30.01.2016 - 20:02:21
01
Po prečítaní tohto vlákna, pôjdem niekam do pražiarne na kávu. Som zvedavý, či zistím rozdiel ;-)
01.02.2016 - 06:48:38
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up