No, raz som od ich supportu chcel , aby mi poslali rozmery tesneni do Cloud Nine, tak mi typek pisal, ze az to zistim, nech mu dam vediet, ze ho to zaujima tiez. Dalsie veci .. to sa uz ani neozvali. A je tam take tesnenie, ze u nas to nezozeniem a american chcel brutalne postovne. Slo o 1/16tinu palca. Menej ako milimetrove, to mi u nas tvrdili, ze take neexistuje
lto - ale vsak presmyk e-type musis poznat. ja som ho mal uz aj na mojej staruckej kovadline.
Mam doma Ale nejde namontovat na kazdy ram .. obvykle na take to nejde, co maju karbonovu zadnu stavbu. Napr. na moje 2 GFka to nejde (jeden dokonca komplet hlinik, zavadzia tam hlavny cap). Preto aj ten presmyk nepodporuju, lebo je nutne zadnu stavbu rozsirit , hlavne karbony. Sice asi potom clovek bude suchat nohou o ram, ale sak to nevadi
Preteky inak nie, ja to mozem sfunkcnit okamzite ked teda ram budem mat v ruke, pravda, okrem presmykaca .. bajk nebude urceny na predvadzanie v galerii, ale jazdenie. Galerkovy bajk mozno v dalekej buducnosti, ak sa vyrobcovia uracia znovu zobrat na milost presmykac (shimano side swing presmyk je buducnost) a zjazdim to co mam.
Ram nie je novy /v podstate novy sa zohnat skoro neda/ a je to stale 26" /som nenapravitelny konzervativec, takze 26 alebo 29, nic medzitym / .. uz sa to nedalo zniest, ze nemozem CC DB namontovat na Reigna /*joke*/ .. inak s vynimkou ReignXa, by som si tento vahadlovy system nekupil. Nepaci sa mi.
sakra aj ja chcem len tak kúpiť ten najdrahší tlmič ktorý mi nikam nepasuje a potom do toho zháňať adekvátny rám .... asi by som sa mal rozviesť a hneď bude dosť peňazí na somariny
lapaloma: Najdrahsi asi nie, ten novy Fox stoji tusim viac .. ale ked ho drzis v ruke, hned si predstavujes, co vsetko s tym zozjazdujes /joke/
maros1974: asi ti dam dislike
sakra aj ja chcem len tak kúpiť ten najdrahší tlmič ktorý mi nikam nepasuje a potom do toho zháňať adekvátny rám .... asi by som sa mal rozviesť a hneď bude dosť peňazí na somariny
...este dodaj ze si to kupi clovek ktory jazdi len 120 kilometrove XC
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No, raz som od ich supportu chcel , aby mi poslali rozmery tesneni do Cloud Nine, tak mi typek pisal, ze az to zistim, nech mu dam vediet, ze ho to zaujima tiez. Dalsie veci .. to sa uz ani neozvali. A je tam take tesnenie, ze u nas to nezozeniem a american chcel brutalne postovne. Slo o 1/16tinu palca. Menej ako milimetrove, to mi u nas tvrdili, ze take neexistuje
Mam doma
A co skladas ? Toto ?
http://www.bike-discount.de/de/kaufen/cube-stereo-160-super-hpc-action-team-27.5-rahmen-498188/wg_id-8674
maros1974: asi ti dam dislike
...este dodaj ze si to kupi clovek ktory jazdi len 120 kilometrove XC
ci ?