Mtb tretry shimano xc61. Vcera rano mi kurier doniesol tieto tretry. V utorok vecer som objednaval cez tribosport.sk a stvrtok rano som ich mal doma. Velkost 45 (normalne nosim 44,5) a sedia mi vyborne. Uz sa tesim kedy ich otestujem na biku ☺
Merell Moab deriem uz druhy par..... ziadne boty mi tolko nevydrzali a to ich nosim temer denne celorocne..... prvy par v pohode 2 roky a este ich nosim ked robim okolo domu....... na jesen boli v akcii v Sportissime za tusim 79 euro.... inak stoja okolo 110 myslim
Takže na novú sezónu pribudli kľuky Shimano SLX FC-M670-10 3x10, 175 mm a pedále Wellgo XPEDO XMX24MC 24MC Magnesium Alloy. Pedale su objednané z aliexpresu ... no čas ukáže, či sú to skutočne Xpedo pedále.
pod kolesa profil, prichyteny o stlpik, pridat retiazku na zaistenie bicykla a nadstavit jeho ulozenie na 45° uhol a zmesti sa ich tam viac. len nasledne vyberanie napr. vyssie ulozeneho bike moze byt nebezpecne.
ja mám problém, keď teraz cez zimu dávam bike do pivnice a nie do garáže za toto by som skončil pod mostom (teda tam som každý deň, ale asi už aj v noci by som tam bol)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To uz mali pred 30 rokmi a robia sa aj teraz.
http://www.exisport.com/katalog/product/7406-MERRELL-MOAB-GORE-TEX/#
http://www.exisport.com/katalog/product/25550-SALOMON-X-Scream-MEN-green/