Ked ides od stanice na Kalvariu po tej panelovke, asi na piatej otocke je odbocka doprava na tu cestu, ktora smeruje k Sibeni ... nasledne zijdes dole na asfalt, skoda ze nepokracuje dalej
Dnes sme boli omrknut polovnicky singel v blizkosti Mincola ... presli sme len cast singla asi 1,5km a vyhodilo nas na zltu znacku, ktora ide z Liv. Huty. Nevyzera zle. Poznate ho niekto? Minikin?
Dnes sme boli omrknut polovnicky singel v blizkosti Mincola ... presli sme len cast singla asi 1,5km a vyhodilo nas na zltu znacku, ktora ide z Liv. Huty. Nevyzera zle. Poznate ho niekto? Minikin?
V prilohe aj gpx
Prišla tvoja chvíľa pajdo. Tento som ešte nesiel. Najprv som myslel že áno, ale po zobrazení gpx vidím že tento úsek nie. Akurát iný, za tou žltou značkou. Možno je to pokračovanie. Keď budem doma dám ti gpx. Len to pokračovanie cez pramenisko tople má zopár dosť nepríjemných
blatistych prejazdov cez debry.
Dnes perfektna BC bezkovacka s Janom B. v okoli Magury, necakal som take podmienky ... min. 15-20cm kvalitneho ztvrdnuteho snehu na spodku + par cm inovati zo stromov. Zjazd sme si dali po asfalte takmer do Zlateho.
Len nazabudnite ze 171 ha na Mincole a a taktiez 29 ha okolo pramenisko tople su narodne prirodne rezervacie
Na to samozrejme nezabúdame. A spomeniem si na to vždy keď na Mincole stretnem čučoriedkarov na autách parkujucich 30 metrov od vrcholu, keď si spomeniem ako sme po nich hasili vlastnou pitnou vodou takmer lesný požiar ktorý sa rozšíril od ich ohniska cez korene až do lesa (to bolo 150 metrov od prameňa Tople - tam sme si zásoby vody doplnili) alebo keď som z tej NPR priniesol až do Bardejova plný batoh plastových fliaš pretože ani v Livovskej Hute nebol jediný verejný smetiak.
Dakujem.
A aby nedoslo k omylu - ziadne brutalne zasahy do prirody nerobime (dovolim si tvrdit aj za Pajda), jeden prejazd par bicyklov raz za rok (mozno aj zriedkavejsie) kdesi po polovnickomm chodniku tej NPR uskodit nemoze. Ved aj Magura je NPR a bikerov zvlada celkom dobre pricom tu blizko mesta je ich prejazdov podstatne viac ako kdesi na hrebeni Crergova..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viac foto tu.
dnes nam to nevyslo, mozno nabuduce...
hudbu za nas vyberie hudobna redaktorka...
V prilohe aj gpx
V prilohe aj gpx
Prišla tvoja chvíľa pajdo. Tento som ešte nesiel. Najprv som myslel že áno, ale po zobrazení gpx vidím že tento úsek nie. Akurát iný, za tou žltou značkou. Možno je to pokračovanie. Keď budem doma dám ti gpx. Len to pokračovanie cez pramenisko tople má zopár dosť nepríjemných
blatistych prejazdov cez debry.
Na to samozrejme nezabúdame. A spomeniem si na to vždy keď na Mincole stretnem čučoriedkarov na autách parkujucich 30 metrov od vrcholu, keď si spomeniem ako sme po nich hasili vlastnou pitnou vodou takmer lesný požiar ktorý sa rozšíril od ich ohniska cez korene až do lesa (to bolo 150 metrov od prameňa Tople - tam sme si zásoby vody doplnili) alebo keď som z tej NPR priniesol až do Bardejova plný batoh plastových fliaš pretože ani v Livovskej Hute nebol jediný verejný smetiak.
A aby nedoslo k omylu - ziadne brutalne zasahy do prirody nerobime (dovolim si tvrdit aj za Pajda), jeden prejazd par bicyklov raz za rok (mozno aj zriedkavejsie) kdesi po polovnickomm chodniku tej NPR uskodit nemoze. Ved aj Magura je NPR a bikerov zvlada celkom dobre pricom tu blizko mesta je ich prejazdov podstatne viac ako kdesi na hrebeni Crergova..
PAJDO slubenu trasu ti pridam zajtra.