Ja sa o návrat chystám už 2 roky no nejak sa to nedarí- nie je čas. Za študentských čias som vedel zbúchať aj 10 modelov ročne. Teraz tak možno jeden. A ABC ani nespomínaj. V do konca 90-tych rokov super časák, potom sa žiaľ prispôsoboval trendu.
ufff, ked som teraz po rokoch popozeral ceny modelovych vlakov a cca poratal co je doma, tak som zistil ze som vlastne vo vate
... a čože si aj ty "vláčikár" ?!
Mňa to voľakedy tiež chytilo, mal som Nakomplet poriešené tri vlakové súpravy (dve nákladné, jednu osobnú + nejaká dvojmotorka retro) asi 20kúskov dohromady všetko nakomplet s krajinkou, dedinka, hrad, dva mosty, tunel, osvetlené proste takmer všetko pekne napevno na doske asi 1,5 x 2,5 m v mierke TT.
Ale moja štedrá mama to podarovala všetko komplet synovi kolegyni ktorý to vraj potom speňažil
Škoda, že som nenašiel aspoň fotku (retro papierovú) - určite by železničných modelárov trošku zaujala. Tiež by to dnes malo hodnotu - minimálne pre mňa
Nie vždy, ale momentálne ma to nejak drží. (niektoré si určite postavím ešte raz, pozatvárané, v inom markingu) Ale napríklad pootvárať takú P-51D sa mi nechce. To by bolo na kriminál
Prášením maskujem moju bambavosť . Problém som mal v tom, že je to free model tlačený asi atramentom, lebo mi praskala farba, tak bolo treba veľa retušovať. Keby som lepil ako ty tak by som to určite nešpinil. Nech vyzerajú ako z výrobnej linky.
mne sa zasa takéto stroje neskutočne páčia zaprášené (poprípade zablatené) ono si to doslova pýta, ale radšej to nechávam tak, lebo by to asi vyzeralo všeliako len nie aspoň tak ako na tej Lancii
s praskaním farby mám teraz problém aj na tej Tatrovke čo skladám... a to sa mi pri kúpených modeloch stalo prvý krát, ale neviem či to má na svedomí typ tlače alebo papier, lebo aj ten je na dotyk inakší, zaujímavé že ostatné modely od toho istého vydavateľstva tento problém nemajú...
EDIT: teraz keď pozerám, tak na tá odlúpená farba na zadnom nárzníku tomu prídáva kus taký šmrnc oškretia
Som myslel na ťažné oko (mal by som už prestať piť ) Ak máš na mysli mriežku( ťahokov) tak tá je z priehradky zo starej peňaženky. Prípadne staré sitko. Za mlada som zvykol, šlohnúť mamine. Potom sa čudovala kde sú sitká
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... a čože si aj ty "vláčikár" ?!
Mňa to voľakedy tiež chytilo, mal som Nakomplet poriešené tri vlakové súpravy (dve nákladné, jednu osobnú + nejaká dvojmotorka retro) asi 20kúskov dohromady všetko nakomplet s krajinkou, dedinka, hrad, dva mosty, tunel, osvetlené proste takmer všetko pekne napevno na doske asi 1,5 x 2,5 m v mierke TT.
Ale moja štedrá mama to podarovala všetko komplet synovi kolegyni ktorý to vraj potom speňažil
Škoda, že som nenašiel aspoň fotku (retro papierovú) - určite by železničných modelárov trošku zaujala.
Tiež by to dnes malo hodnotu - minimálne pre mňa
1:72 Messerschmitt Bf 110 C-6 "Zerstoerer"
inak ten Sturmovik z predchadzajucej strany bolo asi to posledne, co som staval - ktovie, kde mu je koniec
Lancia Delta Integrale HF 16V - Winner 1000 lakes rally 1991
a toto som spatlal nedávno:
Použil som spinku.
s praskaním farby mám teraz problém aj na tej Tatrovke čo skladám... a to sa mi pri kúpených modeloch stalo prvý krát, ale neviem či to má na svedomí typ tlače alebo papier, lebo aj ten je na dotyk inakší, zaujímavé že ostatné modely od toho istého vydavateľstva tento problém nemajú...
EDIT: teraz keď pozerám, tak na tá odlúpená farba na zadnom nárzníku tomu prídáva kus taký šmrnc oškretia
tú spinku si dám prepletal aby to tak vyzeralo? či ?