ahojte. stalo sa vam u tohto tlmica ze nefungoval climb (zamok)? mam ho na mojom haji a bohuzial nefunguje. Skusal som fukat rozne tlaky no zmenu medzi climb a open som nevidel ziadnu :-/ a teraz ked zacina sezona by som nerad cakal mesiac na zarucnu opravu...
Potrebovala by som nieco odmerat.
Mimochodom rozmer je napísaný v blízkosti mierky SAG.
toto by som rada, nic neupravuj
mas debonair ?
tomasizi aj ty mi mozes zmerat, dik
jj RT3 debonair
Skus subleru
subleru nemam v byte, idem ten tlmic aj tak zrejme premontovat za Marzocchi, tak mozem zapozicat na premeranie...mozno sikovnejsie ruky z neho dostanu 84mm
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-tlmice
lubo pointa je vymenit moju komoru na rt3 za debonair komoru, problem je ze ale na moj rozmer 197x48 nepredavaju debonair komoru. Takze som skusala Dano5 komoru z 200x54, dala sa namontovat, dala sa nafukat, bola o 4 mm dlhsia ako moja. Teda sag ciarocky by sice nesedeli na piestnici, ale chod v pohode, nakolko ja mam dost dlhu piestnicu ( 62 mm) a realny zdvih iba 48 mm, cize aj s Danovou komorou to islo. Kedze som sa rozhodovala ci nahodou nezobrat db komoru pre 200x51 chcela som vediet ci by nahodou nebola blizsie k mojmu rozmeru ( 84 mm) . Ale MageZova je 82 mm a Danova 88mm. Kratsiu dat nemozem, dlhsiu ano.
tot vsjo
fofo050 nie, nepotrebujem cely tlmic MageZ mozno by som si ho premerala vlastnou sublerou
osa88 ako si nakoniec dopadol s reklamáciou. Opravili ten tlmič ide už normálne? Kde bola chyba?
Potrebovala by som nieco odmerat.
caf. mam 2 200x51mm monarchy, jeden monarch plus druhy rt3. co potrebujes? kanister?