No ja len tolko. Je to bezpochyby velmi dobry, nadupany a lahky top bike !
Ale skaredy jak noc nic proti gustu majitela , samozrejme kazdemu sa paci nieco ine , niekomu kvetinky niekomu tycky do rajcin , vsak Ramon1 , ale oosovne by som o toto ani pohladom nezavadil
btw : pinarello nerobi ramy zvlast na mechaniku a elektriku ? je tam sice zaslepka , ale celkom to svieti na tej sedej
Si sa nejak rozsupol....by som sa bál mať taký drahý bike...
Čo ti poviem. V banke ti peniaze v tejto dobe nič nezarobia. Iba tam tak ležia skladom. Tak si za ne človek urobí aspoň nejakú hmatateľnú radosť.
Určite je tvoja obava o strach z drahého stroja opodstatnená, z nedávnych udalostí čo sa ti prihodili, keď v okamihu môžeš o ten bicykel prísť, kvôli nejakému hovadu za volantom. Chápem ťa, mal by som rovnaké pocity po takej udalosti. No našťastie pre mňa som takúto situáciu "zatiaľ" nezažil. Takže takéto myšlienky idú teraz mimo mňa.
Čo ti poviem. V banke ti peniaze v tejto dobe nič nezarobia. Iba tam tak ležia skladom. Tak si za ne človek urobí aspoň nejakú hmatateľnú radosť.
Určite je tvoja obava o strach z drahého stroja opodstatnená, z nedávnych udalostí čo sa ti prihodili, keď v okamihu môžeš o ten bicykel prísť, kvôli nejakému hovadu za volantom. Chápem ťa, mal by som rovnaké pocity po takej udalosti. No našťastie pre mňa som takúto situáciu "zatiaľ" nezažil. Takže takéto myšlienky idú teraz mimo mňa.
myslel som hlavne moznost ukradnutia, padu a pod. a ja na taky drahy bike mat nebudem mat nikdy inak preco si si vybral prave tento ram?
ten bike vobec nevyzera na sumu 8-9 litrov. Bol to zamer, aby nekrical, ze pozri mam drahy bike....???
Neviem prečo som si vybral práve tento rám. Proste, keď som ho videl ani nie na živo, ale na monitore, proste v tom momente sa mi zapáčil. Videl som Pinarello iných modelov, ale nepáčili sa mi tie extrémne pokrútené tvary rámov. Tu ma oslovila tá jednoduchosť aerodynamických tvarov. Možno som bol ovplyvnený aj výberom kamoša, ktorý si ho tiež objednal 2 týždne predo mnou. A úplne ma presvedčilo k výberu, že som si mohol zvoliť svoju vlastnú farebnú kombináciu rámu. To že nevypadá na takú sumu som neriešil. Je mi fuk, kto si čo myslí o tom či to za to stálo, alebo nie. Nech to neznie nejako arogantne, ale položme si otázku voči osobe, ktorá ti kecá do toho aké je to vyhadzovanie peňazí. Tej dotyčnej osoby sa s kľudom môžeš spýtať, či ťa živý, keď rieši tvoje peniaze.
A k tej obave krádeže a pádov....
Samozrejme, že to hrozí, ale dá sa to vždy eliminovať. Proste treba byť vždy v strehu. Keď niekde som, tak bicykel nikdy nenechám bez vizuálneho dozoru, alebo ti ho postráži parťák. Doma je to skôr ako bytový moderný doplnok , takže v pivnici by som ho nechal iba ak by som si tam roztiahol karimatku so spacákom. A pády, to je to isté skoro ako dopravné nehody. Dajú sa eliminovať, ale nie vždy. Napr. pokiaľ nemáš za sebou nejakého sponzora, tak je naozaj riziko ísť s takýmto bicyklom na nejaké plašácke preteky. Na výjazd idem sám, alebo s malou skupinou ľudí, s ktorými roky bicyklujem, takže sa dobre poznáme a nerobíme si nečakané kixi.
Ja budem asi jeden z mála,ktorému sa tá dogma vôbec nepáči,keď aj opomeniem fakt, čím je dogma typická(pokrútené trubky), tak od rámu v tejto cenovej kategórii,by som očakával oveľa krajšiu a precíznejšiu grafiku.Je na šlak trafenie,keď si kúpim rám za xxx tísíc euro a vyzerá horšie, ako no name rám za pár stoviek euro.Píšem striktne o dizajne,mňa tech.vlastnosti v tejto téme nezaujímajú.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prvá fotka je pri umelom osvetlení. Druhá a tretia pri tme. Keď bude vonku krajšie, dodám aj foto za denného svetla, keď budete chcieť.
Ale skaredy jak noc
btw : pinarello nerobi ramy zvlast na mechaniku a elektriku ? je tam sice zaslepka , ale celkom to svieti na tej sedej
inak pekna podlaha .
Pokial ma pamat neklame asi ziadna komercna znacka nerobi karbonove ramy zvlast na mechaniku a zvlast na elektriku.
myslel som hlavne moznost ukradnutia, padu a pod. a ja na taky drahy bike mat nebudem mat nikdy
ten bike vobec nevyzera na sumu 8-9 litrov. Bol to zamer, aby nekrical, ze pozri mam drahy bike....???
A k tej obave krádeže a pádov....
Samozrejme, že to hrozí, ale dá sa to vždy eliminovať. Proste treba byť vždy v strehu. Keď niekde som, tak bicykel nikdy nenechám bez vizuálneho dozoru, alebo ti ho postráži parťák. Doma je to skôr ako bytový moderný doplnok