joli, no je to dost zaujimavy bike. mne sa celkom dost paci. tretina bike sa doslova skryje jazdcom a oblecenim sa to da este aj zlepsit. niektore farby, napr. zlta to cele kontrastne ozivuje. niektore masivne prvky, ako je ramova hlava vidlice je uplne fajnota. paradne. chvala patri aj vyrobcovi. zrejme si nizsej postavy, ram voci kolesam sa mi zda trosku maly, taky stred.
kazdemu zaimponuje cosi ine, rovnakost neexistuje. bolo by to tupe a nudne
bicykel pekný, ale pri týchto aero tvaroch sú komíny mega hnusné. pri klasike keď to má len guľatý prierez sa to ešte dá prekúsnuť... takže vyhádzať tie hnusné podložky bude to lepšie
zrejme si nizsej postavy, ram voci kolesam sa mi zda trosku maly, taky stred.
Čo narobím. Vzrast mám od prírody a talent od Boha. A kedže nedisponujem ničím, tak to kompenzujem drahým bicyklom.
A to si predstav ako ten by ten rám vypadal s kolesami 50 alebo 80. No proste des. Toto je aspoň pre mňa najprijateľnejšia výška ráfiku voči veľkosti rámu.
bicykel pekný, ale pri týchto aero tvaroch sú komíny mega hnusné. pri klasike keď to má len guľatý prierez sa to ešte dá prekúsnuť... takže vyhádzať tie hnusné podložky bude to lepšie
Komín s podložkami sa bude ešte upravovať. Musím na tom ešte pojazdiť a nastaviť si tu správnu výšku.
podľa mňa na to, že je to Pinarello, vyzerá ešte celkom dobre - akurát mi trochu vadí, že hlavová trúbka nenadväzuje plynulo na vidlu, žeby v tom bol nejaký skrytý zámer? Dokonca aj nové Campa kľuky mu celkom pasujú, vzhľadom na tie masívne trúbky. V podstate by stačilo vymeniť barany za rovné riadítka a bol by z neho celkom pekný horák.
Vycálovať 8 - 9 papierov za bicykel ako za spotrebný tovar je z racionálneho hľadiska rovnaký nezmysel ako vycálovať 100 papierov za auto... Ale keď ide o sny, racio ide bokom... JOLI, gratulujem k splneniu toho Tvojho... Keď to nafotíš niekde vonku za slnečného počasia, bude to bomba...
na slnku uz vyzera lepsie. zaujima ma aka to je velkost resp. kolko merias? strasne maly mi pride a aj sedlo je skoro na urovni baranov. opticky tam ta sedlovka v tej ciernej ako je mne osobne nesedi ked uz by som mal hodnotit ziletku
Hack3r: meriam 165 a rám je 46,5
Janiiik: krk sa bude ešte upravovať určite dole. Už som to písal o stranu minule, že na tom musím pojazdiť a potom to prispôsobiť. Či už komín alebo posun sedla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdemu zaimponuje cosi ine, rovnakost neexistuje. bolo by to tupe a nudne
Čo narobím. Vzrast mám od prírody a talent od Boha. A kedže nedisponujem ničím, tak to kompenzujem drahým bicyklom.
A to si predstav ako ten by ten rám vypadal s kolesami 50 alebo 80. No proste des. Toto je aspoň pre mňa najprijateľnejšia výška ráfiku voči veľkosti rámu.
Komín s podložkami sa bude ešte upravovať. Musím na tom ešte pojazdiť a nastaviť si tu správnu výšku.
Daj vedieť aký je rozdiel oproti zerám.
tak tak, ja by som tam možno dal aj klasický predstavec a barany, podobne ako to vozia v sky
Janiiik: krk sa bude ešte upravovať určite dole. Už som to písal o stranu minule, že na tom musím pojazdiť a potom to prispôsobiť. Či už komín alebo posun sedla.
ale krasny stroj...
Ale ja viem... Jediný, ktorý taký maličký vedel Tonenko zohnať!
Na farebnom designe vidieť, že ho nerobil talian.. Trochu trhá oči..