aj lanko? to som este nevidel aby niekto vozil ale inak vsetko ostatne vozim taktiez
Voľakedy keď som jazdil V-Brake tak som tiež nosil a dokonca aj raz použil.
V podstate to mám tiež tak len bez toho lanka a pätky (tá by sa tiež zišla lebo už sme raz prišli o jednu Lukinovu) rýchlospojka je tiež super - taktiež už boli treba.
Inak podsedlovku už nenosím všetko sa to krásne vôjde do zadných vačkov.
danciwo pumpu nosim pri košiku na flašu uchytenú, toto bolo len to čo je v podsedlovke.osobne nemám moc rád náradie nosiť vo vačkoch dresu, niekedy keď ju nemám nahodenú a beriem ruksak tak ju hodím do ruksaka ale išlo mi o to že to mám všetko na jednom mieste. lanko nosímtoľko miesta to nezaberie.
naštastie nie z vlastnej skúsenosti. no naposlednom hobby polmaratóniku v Papradne jeden chalan po 4km utrhol lanko na zadnej prehadzovačke a zvyšných 21 km išiel vzadu 11 a v predu prepínal 24 32 42 čo asi do niektorých tých stúpaní asi nebola sranda.
druhého som zase stretol na hrádzi šlapal 10km vedľa žiletky bo mal defekt a nič so sebou. keď som mu ponúkol pomoc povedal, že tie 2km domov si už odšlape. našťastie mal spd, inak neviem ako by šlapal taký kus v cestných tretroch.
Lubik ale myslim si ze na V-brake je to o inom tam sa to lanko omnho viac natahuje takze to lanko by bolo aj opodstatnene matko055 ak nosis volne kratase tak je to mat lepsie v nich ako v drese, ked sa idem vyblaznit po okoli tak vzdy vsetko co mozem natlacim do kratasov a na rame nosim flasu a pumpu...co je pre niektorych moc velka zataz a nie je to styl
Rád by som sa s vami podelil o krásne zážitky z " Mekky slovenského lyžovania " z Jasnej ... report píšem až dnes , bo internet v hoteli Mormot nestál za nič. Včera začal deň veľmi pekne a príznačne pre Slovensko , a to zrážkou premotivovaného poľského trojnápravového autobusu a chlapa z Pezinka na zľadovatelej ceste smerujucej ku hotelu...No ľutoval som ho až do chvíle , než som zistil , že pred jazdou požil a nafúkal 0,8 promile...A nadôvažok , ani to Volvo S80 čo otrieskal o autobus , ani nebolo jeho . Počko vyšlo na jednotku a ja som si urobil pešotúru na Chopok...Marmot-Brhliská-Biela púť-Priehyba-Luková-Chopok. V ten deň boli výhľady skvelé , miestami sa prevalovala hmla , a boli aj " muži v oblakoch " ...Ja osobne by som však v blízkosti funitelu daný šport neprevádzal , vetry boli v ten deň skutočne premenlivé...Výstup v trvaní 2,5 hodinky s jedným občerstvením sa na Lukovej v celkovej dlžke od hotela 6,2 km. Len škoda , že som snežnice nechal doma , na niektorých úsekoch boli nutné.
...áno, samozrejme viem, že to nie je "kazeta", ale písal nájdi rozdiel, tak som hľadal rozdiel a ten som videl v opotrebovaní
ináč podľa shimana - "viacstupňové kazetové pastorky"
Neviem ci napisat kolko rokov to uz ma za sebou,lebo niektorich by mohla postihnut srdecna slabost,ale neroztrhnut koncom roka retaz,tak to jazdim dalej.Vlastne som ju znitoval a jazdil dalej,len som mal obavy kedy rupne znova.Tak som to radsej vymenil za nove.Ten bike mam uz len na dochadzanie do prace.Este pilu musim vymenit a dalsich 10 rokov bude pokoj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Voľakedy keď som jazdil V-Brake tak som tiež nosil a dokonca aj raz použil.
V podstate to mám tiež tak len bez toho lanka a pätky (tá by sa tiež zišla lebo už sme raz prišli o jednu Lukinovu) rýchlospojka je tiež super - taktiež už boli treba.
Inak podsedlovku už nenosím všetko sa to krásne vôjde do zadných vačkov.
lanko nosímtoľko miesta to nezaberie.
naštastie nie z vlastnej skúsenosti. no naposlednom hobby polmaratóniku v Papradne jeden chalan po 4km utrhol lanko na zadnej prehadzovačke a zvyšných 21 km išiel vzadu 11 a v predu prepínal 24 32 42 čo asi do niektorých tých stúpaní asi nebola sranda.
druhého som zase stretol na hrádzi šlapal 10km vedľa žiletky bo mal defekt a nič so sebou. keď som mu ponúkol pomoc povedal, že tie 2km domov si už odšlape. našťastie mal spd, inak neviem ako by šlapal taký kus v cestných tretroch.
matko055 ak nosis volne kratase tak je to mat lepsie v nich ako v drese, ked sa idem vyblaznit po okoli tak vzdy vsetko co mozem natlacim do kratasov a na rame nosim flasu a pumpu...co je pre niektorych moc velka zataz a nie je to styl
...áno, samozrejme viem, že to nie je "kazeta", ale písal nájdi rozdiel, tak som hľadal rozdiel a ten som videl v opotrebovaní
ináč podľa shimana - "viacstupňové kazetové pastorky"
22.2.2016 hore +9°C, dole v hmle +2°C