V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
P.S. Obsah je tiez podstatny, ale pridat dve blbosti denne je ine ako pridat 20 blbosti za hodinu. Dufam, ze nikomu netreba vysvetlovat rozdiel. Forum si netreba mylit s vlastnou FB nastenkou, tam nech sa realizuje kazdy do sytosti. A tiez si forum netreba mylit s archivom vsetkych hluposti co najdete na webe - netreba sem prekopirovavat kazdu somarinu za kazdu cenu kvoli zbieraniu "pacikov" alebo poctu prispevkov.
*****.jpg/revision/latest?cb=20101129213413&path-prefix=sk" class="img_border forum_img" alt="" /> vignette3.wikia.nocookie.net
Už dávnejsie som navrhoval aby sa po sebe idúce príspevky jedného autora zlučovali do jedného príspevku.
Dalo by sa to urobiť?
A ma to rizika:
- A ak sa jedna o temu, kam sa prispieva len raz za cas, tzn. ten isty clovek do nej napise prispevok dnes, nikto iny nenapise a ten isty clovek napise prispevok znovu o dva dni, tak by sa tie prispevky zlucit nemali, lebo ten novy prispevok ozivi temu a ludia ktori ju sleduju ju vdaka tomu najdu ako najaktualnejsiu hore. Mozno by sa dalo nakodit aj to, aby sa takyto doplneny prispevok zobrazoval ako novy, ale je to urcite velmi vela prace.
- Problem by bol aj pri prispevkoch s fotkami. Tie by sa tiez nemohli zlucovat, lebo texty oboch prispevkov by boli hore pod sebou a fotky by boli vsetky pokope pod textami a tazko by sa identifikovalo ku ktorym fotkam patri ktory text.
marecej - aky popup myslis?
ja chapem, ze to neni chyba ale naschval ale je to podle