Dlho som váhal, či sem pridať aj ja svoju nízkorozpočtovú žiletku k Vašim mašinkám , tak som ho dnes cvakol na výjazde. Som zvedavý koľko mne naložíte , bo po tom čo sem dal Optimus svoj bike , vidím , že máte chuť
,,Ja pre istotu môj lacný sem nedám...To by bolo hejtu a nepáčikov [/quote]"
bonfo-len potom si ho nemal dávať do profilu,pretože tam ho môže každý vidieť
Ale teraz vážne-čo sa týka ,,hejtu a nepáčikov" treba byť nad vecou a v kľude,pretože každý kto si bicykel skladá(nekúpi hotový v obchode) si ho vyskladá podľa vlastného vkusu.Niekomu sa bude páčiť,niekto ho ,,ohejtuje" to je úplne v poriadku.Robím to tak aj ja ,pretože buď sa mi bicykel páči, alebo nie a je mi jedno či stál 200 euro alebo 6000 euro. FEDERER- v prvom setupe z roku 2013 som mal čierno-bielo-červené sedlo(prologo kappa evo) a to sedelo dizajnovo dokonale,ale to bola trestná lavica.Z tých sediel,ktoré pripadali do úvahy,boli buď čierne, alebo biele-a to som aj zvolil,keď som dal biele gumy na páky.Čo sa týka omotávky,rozhodoval som sa medzi čiernou s bielymi logami(SILVA) a medzi touto čiernou Fízik,ktorú som aj namotal,má 3mm a vyzerá byť super pohodlná,tak dúfam,že sa osvedčí aj pri jazde.
dal som RED namisto ULTEGRA,pojdem sa učit radit prevody
Odporucam nic sa neucit, len do toho obcas klepnut a cosi sa uz stane
Radim podvedome a to som si na zaciatku vravel, ze sa niekto v srame musel riadne
Inak sa mi to az na biely predstavec celkom paci
Aké pozitíva prinesie táto zmena? Pýtam sa ako človek odchovaný na Shimane, bez skúseností so SRAMom.... Škoda, že nie je SLK predstavec, triáda by bola jednotná.... Ale fešák...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja pre istotu môj lacný sem nedám...To by bolo hejtu a nepáčikov
bonfo-len potom si ho nemal dávať do profilu,pretože tam ho môže každý vidieť
Ale teraz vážne-čo sa týka ,,hejtu a nepáčikov" treba byť nad vecou a v kľude,pretože každý kto si bicykel skladá(nekúpi hotový v obchode) si ho vyskladá podľa vlastného vkusu.Niekomu sa bude páčiť,niekto ho ,,ohejtuje" to je úplne v poriadku.Robím to tak aj ja ,pretože buď sa mi bicykel páči, alebo nie a je mi jedno či stál 200 euro alebo 6000 euro.
FEDERER- v prvom setupe z roku 2013 som mal čierno-bielo-červené sedlo(prologo kappa evo) a to sedelo dizajnovo dokonale,ale to bola trestná lavica.Z tých sediel,ktoré pripadali do úvahy,boli buď čierne, alebo biele-a to som aj zvolil,keď som dal biele gumy na páky.Čo sa týka omotávky,rozhodoval som sa medzi čiernou s bielymi logami(SILVA) a medzi touto čiernou Fízik,ktorú som aj namotal,má 3mm a vyzerá byť super pohodlná,tak dúfam,že sa osvedčí aj pri jazde.
prepac, nevdel som, ze je dolezite aby bowdeny bolo vidiet
no ale uznaj sam... kolotoc to je riadny
Odporucam nic sa neucit, len do toho obcas klepnut a cosi sa uz stane
Radim podvedome a to som si na zaciatku vravel, ze sa niekto v srame musel riadne
Inak sa mi to az na biely predstavec celkom paci