nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Sagan ma po minulej sezone take meno, ze "dalsim" druhym miestom spravi podobnu reklamu ako keby skoncil prvy. Ako si pisal, pri inych by to bolo jedno, ale Peto je v tomto smere vynimka. Sezona sa len zacala, drzim palce. Nabuduce to urcite pride.
Za mňa super umiestnenie. Na hovno by bolo keby sa niekde vydrbkal a zranil sa alebo ozaj skončil niekde v druhej polovici pelotónu na chvoste.
Držím mu palce a nech aj naďalej robí radosť (myslím že nie len mne) a tí čo je druhé miesto pre nich sklamaním si to môžu ísť niekde skúsiť že nie je ľahké vyhrávať
https://www.facebook.com/sporza/videos/10154079329279271/
Le Tour de Langkawi 2016 HD - Stage 5 - FINAL KILOMETERSOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
uhol pohladu, pretoze aj vitaz sa moze stat hocikto, ale napr. druhy je vzdy len jeden
Zvíťaziť môže hocikto, ale druhý je vždy Sagan
A Erik skvelý výsledok, vyzerá, že je silnejší ako Mišo a myslím, že tento rok ho ešte uvidíme bojovať o víťazstvo.
Inak nechápem, prečo by sa bars kto nemohol vyjadrit, vsak keby nebolo nas, ktorí sleduju cyklistiku a kupuju si bicykle a pod, tak by Peťo mohol robit recepcneho a nie bicyklovat na profi urovni...
Ale kde... to je za cely zavod.
mozes si prepocitat:
1W = 1J / 1s