Ja sa pripájam a taktiež hľadám niekoho na výjazdy, skôr však na lesné cesty, lúky a ľahký terén v Rajeckej doline a okolí. Čiže nejaké to XC jazdenie.
to je take slovenske...urobit chybu, viem ze porusujem zakon a este to hodit na vodica auta. ak je vacsina z vas takato tak sa necudujem ze soferi pit***** na cyklistov
Aaa pan je moralista, zda sa ze netrenujes casto vo vacsej skupine kde je aj napriek neomylnemu zakonu nadovsetko urcite bezpecnejsie jazdit v dvojstupe ako za sebou. Viem ,nie je to tento pripad. No a k tomu pitchovaniu, neviem kolko cyklistov sposobilo nepriemne zranenia vodicovy motoroveho vozidla, kolko cyklistov svojov jazdov ohrozilo vodica. Mna za trening obstrelia na 30cm v 90km\h vzdy!!!! min. 2ks ,dufam ze som ich dako nobmedzoval chudatka. Ked v aute nevies inak zvladnut takuto situaciu tak prosim do auta radsej nesadaj.
podla mňa je bezpečnejšie jazdiť vedľa seba. Je to trosku aj o psychike. Keď šofér vidí dvoch tak mu musí byť jasné, že to proste nedá ak ide oproti auto. Ak idú cyklisti za sebou tak väčšina šoférov ich obehne aj keď oproti ide auto. Áno je to blbé pre šoférov, že musia spomaliť ale to to je bezpečnejšie a nie jazdiť za sebou... . Nie je to chyba cyklistov, že nám nerobia chodníky a musíme sa do lesa dostať po ceste
aj to trubenie na cyklistov je take slovenske. A dat to na internet a este sa tam postazovat ze co si to ten clovek dovolil je uplny *****us.asi ma novu kameru v aute
isiel som z Cicman dole na Rajec s Misom Kolarom a Jurom Saganom dve sezony dozadu tusim to bolo, celou cestou sli dvaja vedla seba...lenze ked niekto zatrubil tak nezacali pitchovat ako sedlaci z dediny ktory si myslia o sebe ze su stvoritelia. citate vobec co pisete? aj ja idem obcas vedla niekoho, ale ked ide auto dam sa za neho alebo pred neho a nebudem okolo iducim ukazovat fuckera. mam dostatocne vysoke IQ na to aby som taketo veci nerobil. ty si videl ist dve auta vedla seba aby sa cez okienka rozpravali, alebo vidis auta bez svetiel ako jazdi vacsina cyklistov?? ja nie a ked som ucastnik premavky tak sa tak spravam a nie ako sedlak z mastale. a potom sa cudujete ze kde to zijeme, no ked si kazdy robi co chce tak zijeme v peknej riti bez dodrziavania zakonov.
Ak chceme aby sa k nám vodiči správali ako k právoplatným účastníkom cestnej premávky, mali by sme sa tak správať aj my. Ako cyklista som ohľaduplný voči šoférom tým, že v skupine nejazdíme vedľa seba, ako šofér som ohľaduplný k cyklistom tak, že ich obieham s dostatočným odstupom. Nenáhlim sa, keď treba pribrzdím, aby som ich zbytočne neohrozoval. A o tom to je.
Tak ja by som cestou z cicman povedla nikoho nesiel nie kvoli tomu ze by som zavadzal ale kvoli sebe.cez dedinu chodi vacsina bikerov vedla seba. Jasne ved nemal mu hrozit.ale ani sofer nemusel trubit ked bol uz vedla neho mal ho obist bez trubenia.ked je niekto vedla teba a zatrubi nieje to prijemne a mozno prave prreto ten typek dvihal ruku.mas trubit z dialky aby sa ti niekto uhol.vtedy to ma efekt.ked ta niekto uz obieha a vtedy trubi tak uz sa mu tazko uhnes
Ked sa na to pozrem z pohladu cyklistu (nie nebol som to ja uz len podla vysky): idem si pekne na cestaciku dvojicky s kamaratom na mtbcku, pri krajnici je navyse rozbita vozovka (kto pozna tu cestu vie o com hovorim, v lete by mala zacat rekonstrukcia aj oboch krizovatiek vo videu). Zrazu na mna nejaky ***** trubi jak keby mal zachvat, predhehne ma nedovolenou rychlostou (cakam kedy z videa okrem zvuku zmizne aj stopa s rychlostou a polohou) par sekund nato ma vybrzdi. No za***** je malo!
Co sa tyka vodica motoroveho vozidla:
8/2009, § 16, (4) Vodič smie v obci jazdiť rýchlosťou najviac 50 km.h-1
§ 31, (1) Vodič smie dávať zvukové výstražné znamenie len vtedy, ak je to potrebné na odvrátenie hroziaceho nebezpečenstva kava cyklista je vodic. Dvojicky sa jazdia bezne, treba to dat do zakona, mne minuly rok pripomienku zamietli, treba skusat dalej a vo vacsom pocte. katko nebol to nahodou Fero?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazda cyklistov vedľa seba - Celulózka - 28.2.2016Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Co sa tyka vodica motoroveho vozidla:
8/2009, § 16, (4) Vodič smie v obci jazdiť rýchlosťou najviac 50 km.h-1
§ 31, (1) Vodič smie dávať zvukové výstražné znamenie len vtedy, ak je to potrebné na odvrátenie hroziaceho nebezpečenstva
kava cyklista je vodic. Dvojicky sa jazdia bezne, treba to dat do zakona, mne minuly rok pripomienku zamietli, treba skusat dalej a vo vacsom pocte.
katko nebol to nahodou Fero?
https://www.facebook.com/selfieonbike/videos/1222865364395989/?pnref=story
http://www.zilinak.sk/prispevky/3300/zilincan-sa-stratil-z-chaty-pod-suchym-patranie-je-zatial-neuspesne