Čo hovoríte na tú "cyklistickú obuv" ? Chcel by som vyskúšať spd ale zase nechcem do toho na začiatok dávať (možno) zbitočné peniaze, cestné tretry nechcem, preto ma zaujíma či s touto obuvou niekto máte skúsenosť alebo sa radšej poobezerať niekde inde..
Mala som ich na horskom, preskákali so mnou maratóny, potom som ich začala nosiť aj na spinning a pod kuframi mi praskli, ale za tie prachy na skúšku za to stáli, všeho všudy vydržali dva roky
Patho ja som ich jazdil 2 roky a pohode.... Sú stále ok a používam ich do blata ak je.... A Kamos ich jazdi niekoľko rokov, vymenil už 3-4 pary a hovorí ze iné nechce, ze tieto mu stačia.... Jako SIDI sú to neni ale na začiatok určite stačia
Ked si to tak vezmeme, tak vsetko v ponuke je za dobru cenu...ved si len zoberte prilbu...no kde ju mate za 13 € no nikde...Ten stojan chcem aj keby neviem co bolo za 30 je to ako zadarmo
Hlavná vec,že keď som im písal kedy dajú akciu,tak odpísali,že až na jar plánujú.No nevadí,po dlhej dobe to tu ožilo
Čo sa týka krátkych elastických gatí,tak tie nosím na jar s návlekmi pod voľnými.Žiaden problém,či už ide o páranie,alebo vyťahanie.Avšak M-ko môže byť chudším na stehnách voľné.
Voľné kraťasy-materiál dobrý,rýchlo schne,nosil som ich celé leto a minimálne stopy oderu.Ale veľkosť L mi je voťnejšia ako na stehnách aj páse,dÍžka po kolená,tak M je v páse a stehnách akurát,ale sú až moc krátke.
Funkčné spodné tričko-tielko,asi nieje čo viac dodať.Dobrá spodná vrstva aj v chladnom počasí len pod bundu.Použiteľné celoročne.
Pumpa je fajn a naozaj časom ukazuje podľa seba.Mne to robí +0,5 bar.
Fľaša je vhodná okolo nuly,zvládne aj nejaký mínus.Nápoj síce nevydrží horúci,ale aj po hodine je vlažný.Za tú cenu pre mňa +.
Krátky dres mám jeden,bral som ho len kvôli cene na skúšku a som spokojný.Nepára sa,nežmolkuje,nepúšťa farbu.
A tretry sa im tentoraz vydarili,teda čo sa prevedenia aj farby týka.Kedysi som ich skúšal a podrážka bola primerane tuhá.Nemať dvoje iné,tak teraz určite beriem Lidl.Koľko vydržia neviem.
Všetko napísané sú skúsenosti s minulými modelmi(okrem tretier).Aj keď sa mi vidí,že je to to isté,len v inom prevedení.
A keďže mám skoro všetko Lidl vyskúšané,tak idem už len pre stojan
nechce sa tu niekomu kupit viacero stojanov a potom tu so ziskom predat? vsak by sa to tu rozobralo ein-zwei.
ak by sa niekto taky nasiel, tak si rezervujem jeden.
len ci sa chce niekomu tak riskovat? vsak ked ho zbadaju dochodcovia, ako kraca k pokladni s 5 stojanmi, tak ho zmlatia palickami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lidl.sk/sk/ponuka.htm?action=showDetail&id=29100
Mala som ich na horskom, preskákali so mnou maratóny, potom som ich začala nosiť aj na spinning a pod kuframi mi praskli, ale za tie prachy na skúšku za to stáli, všeho všudy vydržali dva roky
Čo sa týka krátkych elastických gatí,tak tie nosím na jar s návlekmi pod voľnými.Žiaden problém,či už ide o páranie,alebo vyťahanie.Avšak M-ko môže byť chudším na stehnách voľné.
Voľné kraťasy-materiál dobrý,rýchlo schne,nosil som ich celé leto a minimálne stopy oderu.Ale veľkosť L mi je voťnejšia ako na stehnách aj páse,dÍžka po kolená,tak M je v páse a stehnách akurát,ale sú až moc krátke.
Funkčné spodné tričko-tielko,asi nieje čo viac dodať.Dobrá spodná vrstva aj v chladnom počasí len pod bundu.Použiteľné celoročne.
Pumpa je fajn a naozaj časom ukazuje podľa seba.Mne to robí +0,5 bar.
Fľaša je vhodná okolo nuly,zvládne aj nejaký mínus.Nápoj síce nevydrží horúci,ale aj po hodine je vlažný.Za tú cenu pre mňa +.
Krátky dres mám jeden,bral som ho len kvôli cene na skúšku a som spokojný.Nepára sa,nežmolkuje,nepúšťa farbu.
A tretry sa im tentoraz vydarili,teda čo sa prevedenia aj farby týka.Kedysi som ich skúšal a podrážka bola primerane tuhá.Nemať dvoje iné,tak teraz určite beriem Lidl.Koľko vydržia neviem.
Všetko napísané sú skúsenosti s minulými modelmi(okrem tretier).Aj keď sa mi vidí,že je to to isté,len v inom prevedení.
A keďže mám skoro všetko Lidl vyskúšané,tak idem už len pre stojan
Dufam ze ich poslu z DE dost pre celu republiku
Dufam ze ich poslu z DE dost pre celu republiku
u nas v lidli som stojany naposledy videl na jar pred dvoma rokmi
ak by sa niekto taky nasiel, tak si rezervujem jeden.
len ci sa chce niekomu tak riskovat? vsak ked ho zbadaju dochodcovia, ako kraca k pokladni s 5 stojanmi, tak ho zmlatia palickami
Ty iný kšeftár
zastavim sa ked mi povies kde ...
moc sa mi nechce licitovat tyzden pred akciou v lidli - aj ked nikto nevie, ci naozaj budu (dost)