rasto diky pekne za opýtanie...Uplne som tomu prepadol, varil by som pre všetkých
...No popravde v príspevku vyššie som postol R58...Zainvestoval som do priameho napojenia na vodu BWT komplet aj s napojením na odpad. Až vtedy sa ukázalo , že môj Giotto má pokazený elektromagnetický ventil, slúžiaci na prepínanie medzi rezervoárom a priamym napojením z demi-kolony. Tomu sa hovorí
. Tak som sa nakoniec dohodol s dodávateľom , že ho zoberú naspäť a zoberiem R58. A poviem ti , že dvojbojlerové riešenie s PID / 0,58 litra espresso Cu kotol a 1,7 pracovný-servisný kotol na paru a vodu / je pre mňa definitívne riešenie a k úplnej dokonalosti mi už len chýba " profilácia tlakov ". To však majú až stroje začínajúce na dvojnásobku R58. Upravu vody prudko doporučujem , ja som BWT filtrom znížil pH aj tvrdosť a na chuti je to veľmi poznať...žiadne horkosti, kréma plnšia , vyváženejšie telo a ...Stále je sa s čím " hrať ", takže som rád , že som si našiel náplň voľného času keď nebikujem , nie som v práci alebo s rodinou. Keď mi dorazí refraktometer , zmeriam vám aj " prudko " vedecky , kvalitu môjho espressa...sám som zvedavý , či to čo vyprodukujem a aj mi chutí spĺňa aj baristické štandardy...