Tie tvoje výroky Henry33 stoja za to , vyberáme:
"ko*ooot, srnky..... ma poser... "
"jaký rock garden... ti yebe? ... "
"ci pixa.. tu by sa zabil tak akurát... "
Inak niečo mi tam stále vadilo. Nejaký kvílivý zvuk miestami, najskôr som si myslel, že ti to ide od tlmiča, ale na konci som pochopil, že sú to brzdy.
A ty si v postprocessingu nerobil žiadnu stabilizáciu videa? Sa mi to zdalo, že ti nefunguje ani vidla ani tlmič, tak to miestami bolo roztrasené , ale to je asi normálne..
Tie tvoje výroky Henry33 stoja za to , vyberáme:
Inak niečo mi tam stále vadilo. Nejaký kvílivý zvuk miestami, najskôr som si myslel, že ti to ide od tlmiča, ale na konci som pochopil, že sú to brzdy.
A ty si v postprocessingu nerobil žiadnu stabilizáciu videa? Sa mi to zdalo, že ti nefunguje ani vidla ani tlmič, tak to miestami bolo roztrasené , ale to je asi normálne..
No tak mohol by som to vsetko vypipat ale tak zase naco vsak nebudem sa hrat na nejakeho Svatca
Brzdy este niesu zabehnute to bol druhy vyjazd na tomto biku, tak si musia este sadnut.
Stabilizaciu nepouzivam a roztrasene to je kvoli tomu ze som mal povoleny uchyt to som zistil az doma
tomas-g díky za inšpiráciu. Akože chalan mal neuveriteľné šťastie ako ustál ten skok/dopad, treba nominovať na video roka!
A točili ste ten trail aj viac krát? Je tam okrem Heligónu ešte niečo navyše, nejaký ďalší trailik?? Zaraďujem tento rok spolu s Rychlebami za povinný výlet roka 2016 .
prešiel tade ako koprfield cez čínsky múr zatial je tam len jeden trail, dali sme si ho 2x, výšlap naň cca 45min a 6km. sú tam ale aj iné cyklotrasy, pozri bajkomktajchom.sk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pekne korienky
To bubnovanie je srdce???
TRAIL BIELY KRIZ CRASHOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
no ved prave kvoli tomu ze som myslel ze zadok prepruzi pri odraze a prt
Ako na lyziach
Heligon trail1Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
aspon vidno aky tam je aktualny stav
TRAIL BIELY KRIZ FIRST RUNOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
parada, super to tam vyzera. Ten typek co to dal pomedzi ten strom je iny pan
Inak niečo mi tam stále vadilo. Nejaký kvílivý zvuk miestami, najskôr som si myslel, že ti to ide od tlmiča, ale na konci som pochopil, že sú to brzdy
A ty si v postprocessingu nerobil žiadnu stabilizáciu videa? Sa mi to zdalo, že ti nefunguje ani vidla ani tlmič, tak to miestami bolo roztrasené
Inak niečo mi tam stále vadilo. Nejaký kvílivý zvuk miestami, najskôr som si myslel, že ti to ide od tlmiča, ale na konci som pochopil, že sú to brzdy
A ty si v postprocessingu nerobil žiadnu stabilizáciu videa? Sa mi to zdalo, že ti nefunguje ani vidla ani tlmič, tak to miestami bolo roztrasené
No tak mohol by som to vsetko vypipat ale tak zase naco vsak nebudem sa hrat na nejakeho Svatca
Brzdy este niesu zabehnute to bol druhy vyjazd na tomto biku, tak si musia este sadnut.
Stabilizaciu nepouzivam a roztrasene to je kvoli tomu ze som mal povoleny uchyt
tomas-g díky za inšpiráciu. Akože chalan mal neuveriteľné šťastie ako ustál ten skok/dopad, treba nominovať na video roka!
A točili ste ten trail aj viac krát? Je tam okrem Heligónu ešte niečo navyše, nejaký ďalší trailik?? Zaraďujem tento rok spolu s Rychlebami za povinný výlet roka 2016