Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Hupíky sú až na dve miesta úplne suché a pohodlne jazditelné.
na hrudi som to par krat skusal, ale nikdy sa mi to nepodarilo nastavit tak, aby som bol s vyslednou video stopou spokojny. bud som mal zly uhol, alebo sa to velmi triaslo, alebo to bolo cele zle. aj ked da sa to, akurat nedavno som narazil na tento clanok, kde typo dava tipy k chest mountu.
z rajdov to nie je terno tiez, ale nastavim to raz dva a aspon nieco na tych zaberoch vidno je..
Len by som sa chcel opýtať pár vecí:
-vie niekto prečo sú všetky značky od chaty Diany až po Findorákovú zamaľované? Nejaká ťažba sa tam chystá?
- prečo na modrej od baránka na alpinku povyrubovali stromy? Však čo ja viem tak tam neboli nejaké staré stromy (v úseku od bývalého skokanského mostíka).
- ku značkám – KSK vyčlenil fin. prostriedky na preznačenie niektorých cyklotrás, jednou z nich je aj cyklotrasa Alpinka-Nemcova dolka-Alpinka, s preznačovaním sa začalo minulý týždeň, takže tie biele štvorce sú vlastne pripravené podklady pre domaľovanie „C“
- ku výrubu – t.č. sa v týchto porastoch vykonávajú plánované ťažbové zásahy formou jednotlivého účelového výberu, plochy sa budú po ťažbe ešte upravovať v závislosti od počasia
Info z ML
No hej, ja som siel od Jahodnej a v jednej tej vyjazdenej brazde som skoro šmaril tigra. Ale dobrzdil som to nejak.
divne, nezdalo sa mi to nikdy nejako slabo znacene, to uz skor usek Lieskovec - Findorakova
je to zatial pohrabane od listia, natiahnuta linia, ale este sa to neprekopavalo, nezarovnavalo a pod.
su tam 3 varianty, jedna ide popod cestu, druha trochu viac od cesty, ale este to nie je uplne dokoncene az po lesnu cestu a tretia linia vcelku ostro dole na lesnu.
KE.CY o tom nespominali zatial nic na FB a o nikom inom, kto tu oficialne (ale ani neoficialne) stavia traily neviem.
Vsimol som si, ze zabradlie je straaasne daleko od elektricky. Tam niekde by som hladal pricinu. Otazka je preco to tak davali a ci to vobec je v sulade s projektom. Ak nie treba jednoznacne reklamovat. Ale ani posunutie z toho nespravi ziadny zazrak dopravy. Napojenie na Hlavnu je tiez nanic, ten kanal tam je v diere... To este potrva kym sa budu veci robit poriadne.
PS: zbytocne sa nad tym pozastavovat...Slovensko je krajina neobmedzenych postupov...
No ale vysvetli mi, ako budes opravovat defekt na elektricke, musis tam mat bezpecnu vzdialenost voci cyklistom. Este si asi kormáňom po lopatkach nedostal... A ani sa to vdaka tomuto rieseniu nemoze stat!
Ku tym projektom asi len tolko - investor Vas vzdy pritlaci ist na min. normove rozmery a vzdialenosti, najma pri takych rozlahlych stavbach su to neskutocne uspory. + sa kde tu este uberie a ak sa to skolauduje vybrani su za vodou, nehovoriac, ze tak to predsa bolo odjakziva