Ake počasie hlásia na víkend? Zatiaľ nemám žiadny plán
Ja by som Vam odporucil hreben Inovca, samozrejme aj Cachtice su super ale ten hreben zaujimavejsi a nie je to len hore a potom len dole. Ale dalo by sa aj oboje, resp. to najlepsie z obhc za den
Ten hrebeň chcem ísť určite tiež. Chcel by som túto sezónu pojazdiť viac aj mimo MF/VF.
Snehu tam teraz koľko pripadlo? Lebo tu na okolí to riadne všetko obelelo zase.
nieco vcul napadalo ale kolko neviem. Take teploty ake budu to dlho nevydrzi. Ale diskutujme o tom v spravnej teme, bud povazsky inovec alebo bikovanie v NM
môj pokus o tvorbu série nejakých videí z výjazdov, bohužial zrovna v tomto nemám žiadne video z jazdy. video zchestmount z xiaomi bolo nepozeratelne za svetelných podmienok aké som mal. nabudúce sa pokúsim hlavne video zo samotnej jazdy. teraz len také obkecanie trasy kadial som šiel. rád by som aj začínajúcim bikerom z môjho okolia priblížil rôzne trasy kam sa vydať za dobrodružstvom, pretože mnoho j mojích kamošom netuší že v našom okolí je veľa krásnych výhľadov kde netreba šlapať 3hodiny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Treba dohodnúť. Minulý rok som bol takto, kým tu bol ešte hore sneh pojazdiť Čachtické traily a paráda. Tiež by som rad šiel kuknúť aj do BB
https://youtu.be/_zLj8elN3a4
This is How You Ride Whistler! #VitalRAW with Lee JacksonOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Ja by som Vam odporucil hreben Inovca, samozrejme aj Cachtice su super ale ten hreben zaujimavejsi a nie je to len hore a potom len dole. Ale dalo by sa aj oboje, resp. to najlepsie z obhc za den
Snehu tam teraz koľko pripadlo? Lebo tu na okolí to riadne všetko obelelo zase.
http://www.pinkbike.com/news/crankworx-rotorua--5-days-of-awesomeness-2016.html
FD EulogyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Carving Freeride Lines in the Alaskan WildernessOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A takýto bajkpark keby sme mali na západnom SK
Riding Santos MTB Park with Phil KmetzOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A free Trailbuilding v Kanade:
Mark Wallace Shreds Raw | Downhill MTB in British ColumbiaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=PcbZTl_kC30
XC crash..Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kellys Enduro Girls - Greater Fatra, SlovakiaOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Cyklo výjazd na LachovecOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Trail Biely Kriz JumpOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down