mapa žial neexistuje .... GPS nemám.
normálna mapa by ti aj tak nepomohla, lebo v lese je vela odbočiek, ktoré na normálnej mape nanachádzajú.
skúsim pohladať orienťacku mapu, ale to nebude až tak rýchlo.
jediné dostupné propozície najdes http://www.vos-tpk.sk/ba_mtb_liga.doc
Teba zaujima trasa LA-ligy ako ja hovorím.Tak neviem trasa je asi od zaciatku rovnaka ,uz je to dost nudne preto posledne roky sa zucastnujem sporadicky a startovne 150sk+tričko je take uz za 50minutovi pretek dost.Ty trička už mali byt len na požiadanie. Organizatori by niekedy aspon ten zavod mohli pustit opačne , už by sa to oživilo.Teraz to je take kriterium s dvomi 20sekundovími kopečkami.Tak by som sa o ten zavod až tak vehementne nezaujimal. Ked pojdeš pojazdit niekde do lesa tak si zajzdis 10x lepsie ako na trase LA ligy.
v podstate máš pravdu .... trať by mohli spraviť dlhšiu a menej kolečiek. Problém by bol asi s ochranármi, lebo toto je už ochranné pásmo chráneného územia (mám pocit) takže to predlženie by bolo dosť poblematické.
zaujímavý nápad, ísť to opačne ... toto ma nenapadlo. Jediná škoda by bola prísť o stojku na záver (posledný kopec na trati).
K tomu štartovému..... 150 za 50min s tričkom, naozaj nieje málo (ak niesi na bedni) ale predpokladám, že to nikto nebude robiť zadarmo. Treba objednať časomieru (zabezpečuje VOS-TPK) ludí, sanitku, vyznačiť trať (aj ked je to asi aj zbytočné, každý kto ju jazdí ju dôverne pozná). prvý traja z každej kategorie dostanú ceny a na konci sezony aj pohár. Ak si to zrátaš tak ti vyjdú slušné náklady na ceny. 13 kategorii po 3 miesta t.j. 39 cien!!! . + na konci sezony 39 x pohár.
Na druhej strane Panda Topolčianky (napadli ma pre porovnanie ..) za 400,- máš jedlo štartovné a tričko. V tombole (ak sa to dá nazvať tombola) boli až dve ceny! K tomu si prirátam dopravu (som z BA) ... asi nieje čo dodat.
zhrniem to asi takto. Nakolko som z BA, kde je len málo možností sa vyjašiť na organizovanej trati s celou rodinou, tak by som to nezavrhoval. XC ligu jazdíme celá rodina.
Ked chce niekto dobrý pomer ceny a výkonu, tak treba vyskúšať "Račianský strapec" ten sa jazdí len pre radosť a štartovné ... nieje
ten GPS tracklog nebude problém, ak si niekto nájde čas na jednu tuleniu brzdu vyzbrojenú patričnou device, pokiaľ možno teraz v bezlistom období, lebo to GPSku samtajmz vadí
ten GPS tracklog nebude problém, ak si niekto nájde čas na jednu tuleniu brzdu vyzbrojenú patričnou device, pokiaľ možno teraz v bezlistom období, lebo to GPSku samtajmz vadí
vdaka za ochotu, ale uz tu trasu poznam, kedze mi ju roman ukazal. cize uz to mam prejdene
Hmm, nenasiel som nijake forum ci nieco podobne na stranke vos-tpk alebo inde, tak to napisem aspon sem. Mam fotky (samozrejme aj zaciatocny sprint po rovinke kategorie muzi) tychto bikeriek a bikerov:
Ak niekto vie, kam mozem tento zoznam zavesit, ci pozna spomenutych ucastnikov, nech sa mi ohlasi v pripade zaujmu o fotky. Vyvoleni (ti ktori sa obsmietali v mojej blizkosti) maju fotiek dost vela.
Inac som velmi spokojny s tymto pretekom, pacil sa mi. Aj nabuduce...
EDIT: Fotky z tohto preteku a postupne z dalsich najdete tu.
dal som sa nahovorit kolegom z prace ze ide o velmi nenarocny hobby pretek a tak som sa zucastnil vo veteranoch a TAK SA NEHNEVAJTE ZE SOM VAS BLOKOVAL VO SVOJEJ POMALOSTI ...bol to moj prvy pretek a s mojou neliecenou astmou som skoro zomrel aj ked zjazdy v lese boli paradne ale do kopca to bol pre mna horor... myslel som ze ide o relax akciu
takze este raz prepacte pani z veteranov A za moju pomalost ,uz budem iba fotografovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
trasa sa nemení a stále je tá istá .... ale vysvetliť bez ukázania (trasy) nedokážem.
EDIT: skicari s y
normálna mapa by ti aj tak nepomohla, lebo v lese je vela odbočiek, ktoré na normálnej mape nanachádzajú.
skúsim pohladať orienťacku mapu, ale to nebude až tak rýchlo.
jediné dostupné propozície najdes http://www.vos-tpk.sk/ba_mtb_liga.doc
zaujímavý nápad, ísť to opačne ... toto ma nenapadlo. Jediná škoda by bola prísť o stojku na záver (posledný kopec na trati).
K tomu štartovému..... 150 za 50min s tričkom, naozaj nieje málo (ak niesi na bedni) ale predpokladám, že to nikto nebude robiť zadarmo. Treba objednať časomieru (zabezpečuje VOS-TPK) ludí, sanitku, vyznačiť trať (aj ked je to asi aj zbytočné, každý kto ju jazdí ju dôverne pozná). prvý traja z každej kategorie dostanú ceny a na konci sezony aj pohár. Ak si to zrátaš tak ti vyjdú slušné náklady na ceny. 13 kategorii po 3 miesta t.j. 39 cien!!! . + na konci sezony 39 x pohár.
Na druhej strane Panda Topolčianky (napadli ma pre porovnanie ..) za 400,- máš jedlo štartovné a tričko. V tombole (ak sa to dá nazvať tombola) boli až dve ceny! K tomu si prirátam dopravu (som z BA) ... asi nieje čo dodat.
zhrniem to asi takto. Nakolko som z BA, kde je len málo možností sa vyjašiť na organizovanej trati s celou rodinou, tak by som to nezavrhoval. XC ligu jazdíme celá rodina.
Ked chce niekto dobrý pomer ceny a výkonu, tak treba vyskúšať "Račianský strapec" ten sa jazdí len pre radosť a štartovné ... nieje
vdaka za ochotu, ale uz tu trasu poznam, kedze mi ju roman ukazal. cize uz to mam prejdene
muzi: 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607, 609, 611, 612, 614, 615, 616, 617, 618, 619, 622, 623, 624,
juniori: 504, 506, 507, 508, 511,
veterani A: 901, 902, 903, 905, 906, 908,
veterani B: 801, 802, 803, 806, 807, 808, 810,
zeny A: 702, 703, 704, 706, 707, 708,
zeny B: 830, 831.
Ak niekto vie, kam mozem tento zoznam zavesit, ci pozna spomenutych ucastnikov, nech sa mi ohlasi v pripade zaujmu o fotky. Vyvoleni (ti ktori sa obsmietali v mojej blizkosti) maju fotiek dost vela.
Inac som velmi spokojny s tymto pretekom, pacil sa mi. Aj nabuduce...
EDIT: Fotky z tohto preteku a postupne z dalsich najdete tu.
takze este raz prepacte pani z veteranov A za moju pomalost ,uz budem iba fotografovat