mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Vďaka za opýtanie. Však si videl zloženie pelotónu (teda minky + 2 kardiakov ) keď si náš obiehal v Nedožeroch, my sme ťa dostihli debatovať s niekým a potom si zase ty ofúkol 2 tlaciačiacich na Zákľuku. To stúpanie hore pobralo aj tak chabé jarné sily a pravdupovediac sme ani naplánovali ísť ďalej, iba sme od Zákľuky zbehli na drevosklad nad Kostolnou dolinou, potom na hríbik a dole na Kanie a hore lesoparkom domov.
pao Jasné, od Javoriny dole do Čičmian je to v pohode už...zvažnica. Pozor na blato a výmoly, chodia tade ***** na offroadoch. Ten výšlap z Čičmian na Strážov by mal byť zjazdný. chodia tade často, ale doktor-40 vie aj lepšiu cestu hore, ak bude taký láskyplný vykliká ti ju . Mal by si to ako zachádzku, ale celkom ospevujú zjazd zo Strážova do sedla Samostrel a podľa mapy by si sa mohol potom vrátiť k Červíkovej chate. Ďalej ti už nepoviem...tie končiny moc nepoznám. Jediné čo viem, že blízko je trail Kanada, ale to už máš prejdené isto
ja to mam v plane pojazdit tiez ale az po PN-ke, akurat zacat by som chcel v Zliechove. tam kde konci trasa by mala zacat Kanada. Ta zlta TZ z Mojtina pod Rohatu skalu je celkom ukrut hlavne druha polk strma nekonecna luka a nasledne po luke sutrove schody(bol som tam naposledy cca 3-4 roky dozadu). Zelena TZ co ide zo Zliechova na Cervikovu chatu je velmi pekny a narocny zjazd takze tam si to zrejme vynesies(ak pojdes tak ako planujes)
dnes bolo krasne tak som vybehol na Plesinu. Teren v podstate az na par kratkych usekov vsetko suche alebo vlhke
Velke sklamanie nastalo ked som siel ponad Kalvariu a zbadal co zas odbudlo/pribudlo v "lese" nad Bojnicmi. Panko (pan K_K_T K_K_T K_K_T ) vlastnik kupelov zase zacal budovat na mieste vyhliadky na Bojnie neaku hlupost
Po dlhej dobe som bol pozrieť, ako asi tak môže vyzerať Vyšehrad (4.stupeň ochrany)...
a to si nevidel, jak je to v levočských levočských vrchoch, volovskych vrchoch... Štátne lesy tam hospodária formou holorubov, zachvilu to bude druhá veľká fatra. Sú to kilometre štvorcove holorubov...
preboha, ten vysehrad ma zaskocil teda.. no chcem ist zajtra niekam vybehnut,ale vsak uz ani neviem kam, vendelin - sutko roz*****.. :/ ak mate niekto nejaky plan, rad sa pridam, ale najskor o desiatej, az 11tej
dnes prvy krat na bajku po dlhej dobe dopadol na 1*** + prejazd ozivenej casti XC okruhu. Az na jednu ostro rezanu zakrutu to bude myslim OKa. Skuste pojazdit, ako nahradu zajzdu z Vendelina k Sportcentru(ponad Kalvariu) by to malo byt fajn. Video je tocene z ruky telefonom, kvalita nic moc XC zlab 02Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keď zbadáš lesáka, 12-ka roxor a po temene.
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/?d=198035#pos=48.99281P18.44796P11
(kocnere-ho GPX na CMAPS - je vidno ako pokračuje Kanada)
Velke sklamanie nastalo ked som siel ponad Kalvariu a zbadal co zas odbudlo/pribudlo v "lese" nad Bojnicmi. Panko (pan K_K_T K_K_T K_K_T ) vlastnik kupelov zase zacal budovat na mieste vyhliadky na Bojnie neaku hlupost
A také pekné a tiché miesto to bolo...
a to si nevidel, jak je to v levočských levočských vrchoch, volovskych vrchoch... Štátne lesy tam hospodária formou holorubov, zachvilu to bude druhá veľká fatra. Sú to kilometre štvorcove holorubov...
a toto je de prosim ta?