Zdravím,
rozmýšľam, že by som sa dal na cyklistiku, ale nemam šajnu s akým bicyklom začať. Na začiatok do toho nechcem dať viac ako 500€. Ako som už písal, len chcem začať, takže sa do toho vôbec nevyznám (tým chcem hlavne povedať, že nechcem nič skladať). Prosím Vás o nejaké tipy na kúpu. Meriam 182cm a vážim (neviem, či na tom vôbec záleží) okolo 75 kg. Na záver sa chcem ospravedlniť, že zakladám novú tému, ale podobné témy sú už vačšinou staré a odkazy na bazáre taktiež.
matojozefko : bazar sledujem denne, nie len svk. konkretne ten stevens co si linkol. Vobec to vo mne neevokuje ziletku, mozno je to aj tym predstavcom. Ale mne skratka ten ram nesadol po estetickej stranke. no a trek > stevens urcite. vybava je na tom fajn,ale vobec som sa v tom biku nenasiel. na bike sa chcem tesit. ten stevens to v sebe nema.. aspon u mna.
imro1 : ako som uz pisal, inzeraty sledujem. napr. posledny hodny uvazenia bol asi inzerat od Kimla. sice to bolo drahsie a nad moj rozpocet,ale cena/hodnota super. aj to to bolo komponentovo mix, "co dum dal".. stale funkcne pre zacinajuceho ziletkara az moc dobre.. pracujem na SVK,ale presunut vec z bodu A do bodu B nieje problem. a dokonca so spravnym partnerom prepravcom este lahsie a vyhodnejsie.
Jano111: to ze su kolesa zaklad z casti suhlasim. nesuhlasim vsak v tom, ze take fulcrum racing 7, krore sa daju nove par zohnat do 160EUR niesu pre cloveka co v zivote na ziletke nesedel zla volba. ba prave naopak, lepsie sa tam asi nenajde. zvazoval som este mavic aksium aj s plastami,tie sa daju zohnat do 230par. tie fulcrum bez plastov..
nemam predstavu ako sa ziletka na ceste chova, takze urcite sa nehrniem do karbonovzch kolies a na prvej vacsej jame si ich poskodim. ale ano,spravne kola robia zazraky..
mne sa ten trek zdal dobra investicia, ale nehrniem sa do nakupu, chcel som pocut nazor na cenu setu, mne sa do zdalo po vypocte ok - cena/hodnota. urcite sa najde nieco aj u nas ako vypredaj ci dobra ponuka z druhej ruky. len si treba pockat..
Ja ti ho nenutim,chcel si vediet nas nazor a mne sa ten stevens paci urcite viac ako ten trek,hlavne to nieje lepenica ze nieco 105,nieco ultegra,nieco duraace,nema kolesa a sedlo a este neviem co.Ten stevens je komplet,je na slovensku da sa odskusat.
pridavam zopar foto. ram je ozaj malo pouzivany. poprosil som predajcu o foto hlavne okolo BB, kde to najviac dostava na frak pocas jazdenia. vcelku sa mi to pozdava..
Ahojte našiel som Cube Peloton za fér cenu, podla recenzií je to slušný bike na začiatok, no zaujíma ma či by bol hoden po čase nejakých a ešte by ste mi vedeli poradiť velkosť na 184cm?
Na CRC ho isty cas predavali za 499,- + postovne do SR som vedel spravit za 55,-. Cize 555 som im chcel ponuknut, keby to z UK nevyslo (nakoniec u mna dopadlo vsetko uplne inak). 629 by som nedal , to nie je adekvatna zlava za "stary" model. Okrem toho nad 600 sa objavuju zaujimave Focusy alebo pri troche stastia uz pekny bazarovy kusok...
Myslel som na Cube Peloton ako taky a fakt, ze je to posledny kus v tej velkosti. Podla tabuliek by mal sediet. Ja mam 182cm a bral by som tuto velkost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
imro1 : ako som uz pisal, inzeraty sledujem. napr. posledny hodny uvazenia bol asi inzerat od Kimla. sice to bolo drahsie a nad moj rozpocet,ale cena/hodnota super. aj to to bolo komponentovo mix, "co dum dal".. stale funkcne pre zacinajuceho ziletkara az moc dobre.. pracujem na SVK,ale presunut vec z bodu A do bodu B nieje problem. a dokonca so spravnym partnerom prepravcom este lahsie a vyhodnejsie.
Jano111: to ze su kolesa zaklad z casti suhlasim. nesuhlasim vsak v tom, ze take fulcrum racing 7, krore sa daju nove par zohnat do 160EUR niesu pre cloveka co v zivote na ziletke nesedel zla volba. ba prave naopak, lepsie sa tam asi nenajde. zvazoval som este mavic aksium aj s plastami,tie sa daju zohnat do 230par. tie fulcrum bez plastov..
nemam predstavu ako sa ziletka na ceste chova, takze urcite sa nehrniem do karbonovzch kolies a na prvej vacsej jame si ich poskodim. ale ano,spravne kola robia zazraky..
mne sa ten trek zdal dobra investicia, ale nehrniem sa do nakupu, chcel som pocut nazor na cenu setu, mne sa do zdalo po vypocte ok - cena/hodnota. urcite sa najde nieco aj u nas ako vypredaj ci dobra ponuka z druhej ruky. len si treba pockat..
vdaka za nazor, aj ostatnym..
pridavam zopar foto. ram je ozaj malo pouzivany. poprosil som predajcu o foto hlavne okolo BB, kde to najviac dostava na frak pocas jazdenia. vcelku sa mi to pozdava..
http://sadesport.sk/cestne/7275-rock-machine-road-racing-1300-2016.html
http://sadesport.sk/cestne/7276-rock-machine-road-racing-1300-2016.html
lepšie ako Peloton?
Cube je krajší