Ako sa krútiť a vykrúcať http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000673/1535157/Kocurkovo-v-Bratislave-na-pokracovanie---SeniorPasy-stale-v-kurze "Pripomínajú tiež, že cestujúci nad 70 rokov nie sú v rámci IDS BK cestujúci s nárokom na bezplatnú prepravu, ale cestujúci s nárokom na zľavnené cestovné vo forme osobitného cestovného, pričom je pre nich schválená tarifa nula eur. "Samotný SeniorPas, teda bezplatná čipová karta je preto určená nielen na preukázanie nároku na zľavu, ale je aj samotným ročným predplatným cestovným lístkom v hodnote nula eur," vysvetlili dopravcovia odôvodnenosť SeniorPasu."
Dzuch-Ban: a kua .. to je zle .. pre mna velmi .. inak ten kruhac je genialny, len clovek musi pochopit princip. Mne to chvilu trvalo. Ale pokaslali to s tymi pruhmi, tak je tam stale zapcha smerom do/z luznych dedin. A poniekok** maju na haku daj prednost v jazde , tak sa tam deju havarky.
hm ale podla tohto sa tym padom zrusia niektore moznosti ako z dilanice od TT ist smerom k apolu a k divadlu a pod. no uvidime co z toho bude ale ked to zacnu robit tak to bude ozaj kolabs kazdy den
alebo to je klasika že vyhrá to správna slovenská firma s 30% maržou ktorá to dá spraviť rakúskej s 10% a slovenská len za to "sprostredkovanie" má 20% vo vačku
Ja myslim, ze ta Rakuska je drahsia ako Slovenska, asi to bude aktivita Nesrovnala. Moc rychlo a dobre makaju na to, aby tam v tom boli zainteresovani Slovaci. Ale nie je mi jasny Stary most, doteraz nespojazdnili hradzu a vytaca ma to. A nez to spravia, tak asi zacnu burat kruhac pod Pristavnym a bude este lepsie. Preco uz konecne nedaju tomu vsetkemu pokoj. To si clovek nemoze zit v pokoji v meste aspon par rokov ako kedysi ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Pripomínajú tiež, že cestujúci nad 70 rokov nie sú v rámci IDS BK cestujúci s nárokom na bezplatnú prepravu, ale cestujúci s nárokom na zľavnené cestovné vo forme osobitného cestovného, pričom je pre nich schválená tarifa nula eur. "Samotný SeniorPas, teda bezplatná čipová karta je preto určená nielen na preukázanie nároku na zľavu, ale je aj samotným ročným predplatným cestovným lístkom v hodnote nula eur," vysvetlili dopravcovia odôvodnenosť SeniorPasu."
Takto nejako to ma vyzerat.
Mam to pri praci a pocul som tam len madarcinu.
... Nemôžete mať všetko .... Musí Vám stačiť že tam máte toľko tých " vypadnutych z toho koša" ... Keby neboli , bolo by metro
ramon1: staci pre mna, aby to nebolo take okate
No ja som počul že až v Maji ma byť spustený. Aspoň čo sa týka tej cyklotrasy. To som dostal odpoveď od tých strážnikov čo to hore strážia.
len nech sa o tom nedozvie astro