potreboval by so poradit kolesa ktore vydrzia BA cesty a hlavne 102kg jazdca. som relativne novy na cestaku. Aktualne mam meridu Scultura Comp 904, kolesa mavic aksium a tie som musel uz 2x centrovat a to so na nich presiel iba cca 150km aj to som po nasich cestach musel kluckovat niekedy jak o zivot
dakujem
ja som napr. spokojny aj s lacnymi shimano R500, takmer neznicitelne... a tazke, ale ked ich roztocis, ani chrt ti nestaci
Oplatí sa mi :
1. kupovať nové kolesá komplet
2. Nahodiť na zadnom kolese nový výplet 3. vymeniť prasknuté špice a neriešiť to ?
pozrel som čo sa dá kúpiť(cca do 200e) aj aké sú tipy nitov...
Ak by som mal riešit vypletanie kolesa - viem si to spraviť "na kolene" ? Ľavý síce niesom, ale tenzometer nemám...
Vďaka za info
Co sa tyka vypletania kolesa doma na kolene, bez skusenosti by som sa do toho nepustal. Je dobre si taketo nieco skusat na kadejakych herkach, ale na bicykli, na ktorom chces pravidelne jazdit so svojimi 115 kg...maj sa rad
Na druhej strane Ta nechcem podcenovat a mozno sa najde niekto kto Ti poradi, ako sa dopracovat k uspokojivemu vysledku aj v domacich podmienkach bez poriadneho naradia. Nehovoriac o Youtube, na ktorom su mraky manualov na vsetko.
DT Swiss R 460 28" cestný ráfik
42,99 €
MOC 45,99 €