posledný komentár: 9. 5. 2026 o 15:33
posledný komentár: 9. 5. 2026 o 15:33
-35% Johaug Elevate Wool Long Sleeve dámske tričko, tmavomodrá
63,99 €
-35%
MOC 99,99 €
-27% ORTOVOX 120 Competition Light Long Sleeve dámske tričko, dark arctic grey
od 69,99 €
-27%
MOC 99,99 €
Akcia -22% Devold EXPEDITION MERINO 235 Z. dámske tričko, čierna
od 83,99 €
-22%
MOC 129 €
Výpredaj -17% Devold Duo Active Merino 205 Z.Neck dámske tričko, raw white
od 69,99 €
-17%
MOC 93,99 €
Výpredaj -24% Smartwool Classic Thermal Merino Base Layer Hoodie tričko, charcoal/argyle purple
67,99 €
-24%
MOC 129 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://eshop.tescoma.cz/priprava-a-zpracovani-potravin/krajece-struhadla-kuchynske-nastroje/handy/643586-mlynek-na-maso-handy-univerzalni?menu=video
Pre bežnú domácnosť v pohode stačí. Na výrobu klobás sú malé oba.
Taktiez ho pouzivam. Striedam raz silikonovy, raz Brunox Dex, podla toho co mam prave po ruke. Ale ten silikonovy na seba viaze vela bordelu pocaj jazdy...
Kks, toto je v akom jazyku?
Mas presne tuto pumpu? Mal som tu hadicku aj rozobratu a nani csom neprisiel. Je tam nejaka biela blbost ktora asi nefunguje
(sorry za ten pismosled asi bolo prilis neskoro
Ten W5 na mazanie reťaze je po čase hustý. Namažeš, necháš na noc a ráno je medzi článkami ako keby masť. Bežný shimaňácky sprej toto nerobil.