Taktiez ho pouzivam. Striedam raz silikonovy, raz Brunox Dex, podla toho co mam prave po ruke. Ale ten silikonovy na seba viaze vela bordelu pocaj jazdy...
Nema niekto nahodou tuto pumpu z lidlu? Velka s manometrom. Ako sa s nou fuka galuskovy ventil? Auto ventil je ok tam tlaci stale ale koncovka ma 2 diery a z tej tensej nie a nie fucat. Dik za rady.
Mas presne tuto pumpu? Mal som tu hadicku aj rozobratu a nani csom neprisiel. Je tam nejaka biela blbost ktora asi nefunguje . Tiez to vyzera u mna na vratenie ked sa nenajde niekto kto vie ako na to .
(sorry za ten pismosled asi bolo prilis neskoro ) Na foto vidno co to je zac ale ta biela blbost sa nehybe.
Mne to blblo tiež, tak som to prerobil len na galuskový ventil. Vybrať tú bielu blbosť, horúcim klincom pozväčšovať dierky aby bol väčší prietok vzduchu ku galuskovému ventilku, nakoniec v mojom prípade stačilo opačne nasadiť naspať tú bielu blbosť a fúka to už len cez galusku. Ak to stačiť nebude tak treba zataviť dieru do AV.
mám presne tú istú pumpu a taktiež mi hneď od začiatku nešlo fúkať galuskový ventil, tak som od nervov s hlavicou pár krát trepol po stole... a div sa svetu, hneď to začalo fungovať a fúka či galuskový alebo autoventil bez problémov (PS: ináč som kľudas, ale nová pumpa a nefungovala.. koho by to nenasralo ) .. takže vyskúšaj takýto postup ...
Obcas mi na starej servisnej pumpe zblbne ta automaticka hlava tiez. Ta zapadka co ma automaticky prepinat vystup sa zasekne. Osvedceny a funkcny sposob je, ze zapchate prstom ten vystup, ktory chcete pouzit, a rychlo a dostatocne razante stlacite pumpu, aby sa vytvoril velky prud vzduchu / velky tlak v hlave. Proste akoby ste chceli odfuknut ten prst z otvoru. Vtedy ta zapadka na zaklade zvyseneho tlaku prepne a potom uz zas pumpa funguje normalne. Takze vyskusajte aj toto.
mne sa zle zasuvala a vysuvala hlavica pumpy z ventilu (autoventil), tak som strekol silikon do hlavice a uz to islo lahsie. bolo to o suchej gume. mozno vam ta mechanika drhne "kus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://eshop.tescoma.cz/priprava-a-zpracovani-potravin/krajece-struhadla-kuchynske-nastroje/handy/643586-mlynek-na-maso-handy-univerzalni?menu=video
Pre bežnú domácnosť v pohode stačí. Na výrobu klobás sú malé oba.
Taktiez ho pouzivam. Striedam raz silikonovy, raz Brunox Dex, podla toho co mam prave po ruke. Ale ten silikonovy na seba viaze vela bordelu pocaj jazdy...
Kks, toto je v akom jazyku?
Mas presne tuto pumpu? Mal som tu hadicku aj rozobratu a nani csom neprisiel. Je tam nejaka biela blbost ktora asi nefunguje
(sorry za ten pismosled asi bolo prilis neskoro
Ten W5 na mazanie reťaze je po čase hustý. Namažeš, necháš na noc a ráno je medzi článkami ako keby masť. Bežný shimaňácky sprej toto nerobil.