Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftduves napísal:
Takto sa majú veci. Pred nejakou dobou (asi 3-4 tyždne nazad) si ma na FB v skupine Kolobežky SK požiadal, a aby som sa ti vyhýbal a nereagoval na tvoje príspevky. Na čo som súhlasil a zablokoval som ťa. Vzápätí na to som ťa zablokoval aj na tomto fóre. Čo ale nejde úplne. Forum upozorní, že si citoval moj príspevok a viem tvoje invektívne komentáre aj rozkliknúť.
Žiadam ťa, nereaguj na moje komentáre, nie sú adresované tebe. Vieš to rešpektovať? Ved ty nedodržuješ to, o čo žiadaš na inom fóre. Dúfam, že sme skončili.

S radosťou budem Vaše želanie rešpektovať pán Dušan, aj keď neviem, kde som napísal invektívy. Ddemo je človek veľmi zanietený pre samo domo veci a veľmi ho to baví a navyše to aj vie. Čo je už na tomto invektíva, to fakt netuším. A hlavne my netykajte, keď sme spolu skončili.
Zobraziť komentár 31.03.2016 - 19:54:35
00
ddemo velmi sa mi paci vzhlad toho ramu, ze je taky raw... Mal som v robote rozpisany post o tom, ze je tak skareda az je nadherna :-) v dobrom samozrejme, pacia sa mi v poslednej dobe take hrubo utilitarne veci - napr. viac ma beru hranate urban jungle dizajn noze s mikartou alebo inym kompozitom v kydexovom puzdre nez nadherna klasicka finka v kozi... Ale to je vlastne uz ine forum ;-)

To tupe napojenie zvislej casti na stupatko vydrzi ? Minimalne namfotke to vyzera ze je tam mierne negativny uhol, takze pri zatazi by to mohlo "otvarat"

Uz len tie chybajce diely, na hlavovu trubku logo Ghostridera z reflexnej bielej folie a ides. Babky co stretnes cestou do nocnej sa budu krizovat, ze zas ten belzebub leteu :-)
Zobraziť komentár 31.03.2016 - 20:08:48
00
fokel, nikomu to prosim ta nehovor, ale v kazdom spoji je vo vnutri trubky aj vystuz - stojka... ta v tebou spominanom uzle je dokonca viditelna zvonka... :) a k dizajnu...toto je len funkcny jednoduchy dizajn..ak toto vydrzi, bude druha, krajsej verzii... ta uz bude mat tie spoden trubky vpredu zanute do spice a odtial pojde len jedna predna zvisla rurka nahor
a chlapi, "dyt se tady neperte"... spaja nas spolocny konicek tak naco tolko zášte..??
Zobraziť komentár 31.03.2016 - 22:03:32
02
arrow_leftddemo napísal:
a k dizajnu...toto je len funkcny jednoduchy dizajn..ak toto vydrzi, bude druha, krajsej verzii... ta uz bude mat tie spoden trubky vpredu zanute do spice a odtial pojde len jedna predna zvisla rurka nahor
Zopakujem ale svoju otazku zo soboty. Moze to byt dimenzovane na 150 kg, ale co ak to bude pruzit? Furt akosi nechapem, ako vies odhadnut, ci vypocitat to, aby to bolo dost pruzne, ci pevne. Proste aby sa to pod clovekom ako ja neprehynalo. Nie som ziaden stavitel, ale dovolim si tvrdit, ze bicykel a kolobezka su z pohladu zatazenia dve rozne veci. Na rozdiel od bicykla, na kolobezke bude ine rozlozenie sil namahania.
A este mam otazku ohladom zadnych patiek. Karbonove vidly zvyknu mavat kovove (hlinikove ) patky. Tu nic nevidim na tej zadnej. Nerozpadne sa to?
Prepac, nerypem, nezhovadujem, iba ma to zaujima.
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 00:05:09
00
footbike v poho... na konstruktivne otazky vzdy rad odpoviem... O tom prehybani... tak ako bezna ocel, hlinik ci CrMo nerez sa prehyba aj karbon. Priehyb som skusal len tak na sedlaka v rukach zatazenim stredu 1,5 metrovej uhlikovej rury a bol minimalny. Nemam ziadnu meratelnu hodnotu, nic som nevypocitaval, ale ked som chytil do ruk porovnatelnu tenkostennu ocelovu ruru, tak prehol som ju o dost viac. Z toho usudzujem, ze prehyb bude v ramci akceptovatelneho rozsahu. Ak by nie, pripravene je riesenie zo stojkami na zadnej stavbe, resp. vystuzou na spodnej casti s predpätými vláknami. Ale osobne si myslim ze to bude v pohode... a navyse... k 150kg mam este daleko.. :)
a k tym patkam, su vyrezane opat z karbonovej dosky o hrubke 8mm. Ak sa zlomia, mam este 10mm platnu :)
A nechapes ako to viem odhadnut... no proste verim tomu materialu, a aj napriek riziku, ktore tu stale je, som sa do toho pustil. Ale predstav si ta radost ked to bude OK..:)
Fokel a este mi napsi ze ta zaujimaju aj zakazkove noze, a uz zacnem mat podozrenie, ze nase konicky su nejakym odrazom v casopriestore.
Na knife.cz mam dokonca aj galeriu pod tym istym nickom ako tu, ked ta to zaujima pozri...
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 06:46:33
00
Tak uz mi to je jasne.... z track listu mi dnes vypadlo toto...
2016-03-21 20:05 United Kingdom In transit to Destination
2016-03-31 00:00 Belgium In Transit
to zanamena ze DESAT dni to niekde lezi kvôli zasratym utokom...!
nakoniec este budem rad ked mi to vôbec dojde...
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 08:15:52
00
arrow_leftddemo napísal:
na konstruktivne otazky vzdy rad odpoviem...

Mas moj VELKY obdiv. Moc drzim palce, nech to skonci, ako planujes!!! :)
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 08:23:18
00
arrow_leftddemo napísal:
Tak uz mi to je jasne.... z track listu mi dnes vypadlo toto...
2016-03-21 20:05 United Kingdom In transit to Destination
2016-03-31 00:00 Belgium In Transit
to zanamena ze DESAT dni to niekde lezi kvôli zasratym utokom...!
nakoniec este budem rad ked mi to vôbec dojde...

Dava to zmysel, nakolko na letisku Zaventem ma hub viacero transportnych spolocnosti. Prekvapuje ma vsak, ze za ten cas nevymysleli ziadnu alternativu, ak napriklad pozemnu prepravu do Liege a odtial uz dalej.
Zobraziť komentár 01.04.2016 - 09:19:02
00
arrow_leftstano3b napísal:
duves ddemo pise o 5kg na komplet kolobezku :) To ani pri alu rame nehrozi. Nenechaj sa zmiest. Vahovy rozdiel medzi ramom z alu a akejkolvek ocele nemusi byt vobec velky. Alu je lahsi, ale musi byt aj hrubsi. Ale uz nemudrujem. :)

Novinky. http://www.kolobezkarna.cz/kolobezky/0/0/2/34
Kód:
Hliníková kolekce (Yedoo) koloběžek bude na trhu od června 2016. Letos se nicméně přepokládá jen omezená dodávka zboží. V Koloběžkárně se pokusíme mít všechny modely co nejdříve. V nabídce budou modely Friday (16/16", 6,9 kg), Rodstr (20/16", 7,3 kg), Dragstr (20/20", 7,5 kg), Trexx (26/20", 7,9 kg) a Wolfer (28/20", 6,9 kg). V ceně již nebude stojánek, u něj si připočítejte dalších 300 g hmotnosti. Je mimochodem velmi povedený a funkční, při sklopení nepřekáží.

a karbonova kolobežka Kostka
Kód:
KOSTKA RACER CTi, první sériově vyráběná karbonová koloběžka na světě!
Zobraziť komentár 02.04.2016 - 11:48:03
00
@duves jaksi neviem, co sa mi snazis povedat. :)
Zobraziť komentár 02.04.2016 - 12:44:21
00
Tie hmotnosti začínaju byť zaujimave, moja sučasna ma hmotnost 11,2. http://www.yedoo.eu/cz/kolobezky-yedoo/yedoo-mezeq/v-brake.aspx
Zobraziť komentár 02.04.2016 - 14:34:53
00
u tej karbonovej Kostky sa neviem dopatrat hmotnosti ramu...
a len tak mimochodom objednane rury na moj dasli projekt 2 x 28"..:)
Pokial u tejto aktulnej 28" x 20" bol ciel pod 5kg, u 2 x 28" je to zatial projektovo "nastavene" v mojej hlave pod 4 kg!
Lebo len silne vyzvy dokazu posunut dopredu... :)
Zobraziť komentár 04.04.2016 - 09:00:40
00
arrow_leftddemo napísal:
u tej karbonovej Kostky sa neviem dopatrat hmotnosti ramu...

Firma Kostka a marketing zatial nie su kompatibilni. Vzdy tam mali s tym problem. Aj ked Kostka predstavil 2x28", tak ju priviezol na ForBike, nikto o tom nic nevedel, najprv velky poprask a potom obrovsky fail. Stiahli ju z vyroby velmi rychlo a potichu.
Bojim sa, aby to s touto karbonkou nebolo podobne. Vaha kompletnej kolobezky je tesne pod 5 kg (cca 4,8kg), takze podobne ako u Teba.
Zobraziť komentár 04.04.2016 - 10:34:14
00
Ja este nemam istu vahu... dnes som este dorabal vystuhy na rame a naozaj neviem odhadnut kolko lepidla a samotneho vlakna zhltne instalacia hlavovej trubky.
Juraj... velka vdaka za tuto akciu ktoru si nam sprostredkoval...!!! Mna osobne to posunulo o dost viacej... ved kedy mas moznost sa viezt s 10 000 cyklistami v jednom pelotone...:)
Az na tu desivu cenu za jedno pivo bolo vsetko na 100%... :)
A nehodis sem nejake foto, nech aj nasa cyklopospolitost vie ze existujeme a sirime dobre meno "SKolobezkarov" aj v zahranici..?
Zobraziť komentár 04.04.2016 - 11:04:41
00
Ja som prezil vcera neuveritelne pohodovy den. Najprv jazda po Ringu a potom popri Dunaji. Dumali sme nad tym s Guidom uz s predstihom, len bolo tazke predpovedat, kolko ludi sa prida. Myslim, ze sme si to vsetci uzili do syta. Na cenu piva sa vys...kasli, stavias si kolobezku za 4815 evry a tu Ta trapi pifko za 3,19, ci 3,90. :D
Ani vo Viedni nejazdia takto kolobezkari casto. Len ma trapi, kde este zozenieme nejakych tu u nas. Predstav si, ze ked spichneme tu jazdu s rakusanmi a moravanmi, tak nas zase nebude viac ako traja. Fotky budu, len teraz uz nestiham. Ale budu.
Zobraziť komentár 04.04.2016 - 11:30:33
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu ()
    keyboard_arrow_up