footbike v poho... na konstruktivne otazky vzdy rad odpoviem... O tom prehybani... tak ako bezna ocel, hlinik ci CrMo nerez sa prehyba aj karbon. Priehyb som skusal len tak na sedlaka v rukach zatazenim stredu 1,5 metrovej uhlikovej rury a bol minimalny. Nemam ziadnu meratelnu hodnotu, nic som nevypocitaval, ale ked som chytil do ruk porovnatelnu tenkostennu ocelovu ruru, tak prehol som ju o dost viac. Z toho usudzujem, ze prehyb bude v ramci akceptovatelneho rozsahu. Ak by nie, pripravene je riesenie zo stojkami na zadnej stavbe, resp. vystuzou na spodnej casti s predpätými vláknami. Ale osobne si myslim ze to bude v pohode... a navyse... k 150kg mam este daleko..

a k tym patkam, su vyrezane opat z karbonovej dosky o hrubke 8mm. Ak sa zlomia, mam este 10mm platnu

A nechapes ako to viem odhadnut... no proste verim tomu materialu, a aj napriek riziku, ktore tu stale je, som sa do toho pustil. Ale predstav si ta radost ked to bude OK..

Fokel a este mi napsi ze ta zaujimaju aj zakazkove noze, a uz zacnem mat podozrenie, ze nase konicky su nejakym odrazom v casopriestore.
Na knife.cz mam dokonca aj galeriu pod tym istym nickom ako tu, ked ta to zaujima pozri...