Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Ja tiež dnes Kobyla a Jezuitské lesy, ktoré som si asi obľúbil, také samé dolinky a v nich chodníčky. V lese minimum ľudí, všade len zver. Podvečer sa dosť ochladilo, na Kobyle bolo len 5C o cca 18,30. Dnes len také ľahké vytočenie nôh 25km a 785vm. Trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=UWrUP
Dnes super pojazd s RaddySVK. Na zaciatok nas vyfenovalo pri metre, pokracovali sme singlami na dubravsku hlavicu, kde sme sa nonstop zahrievali na uz spominany stupacik popri plote a asi sme to az prepalili, nevadi nabuduce zas skusime
Dnes zase na kobyle ine roky som ju zanedbaval a chodil vacsinou len napeso tak konecne po rokoch objavujem vsetky jej utajene krasy
Zt a raddyho som nestretol celkovo velmi malo ludi som stretol na to ako je krasne
Dnes super pojazd s RaddySVK. Na zaciatok nas vyfenovalo pri metre, pokracovali sme singlami na dubravsku hlavicu, kde sme sa nonstop zahrievali na uz spominany stupacik popri plote a asi sme to az prepalili, nevadi nabuduce zas skusime
ale ten tvoj mobil teda ukazuje zaujimave gps suradnice . pri tom jednom mi to pise Baumgarten v rakusku
Dnes super pojazd s RaddySVK. Na zaciatok nas vyfenovalo pri metre, pokracovali sme singlami na dubravsku hlavicu, kde sme sa nonstop zahrievali na uz spominany stupacik popri plote a asi sme to az prepalili, nevadi nabuduce zas skusime do dozo stupaciku:-)
chce to aj techniku do toho stupačiku...ako si vravel..
Na Kobyle a v Jezuitskych lesoch som dnes okolo obeda bol aj ja, nejakých bajkerov som videl. Ale som si na 100% isty, ze som stretol zapratavaca. Isiel som hore k tomu chodníku pri plote a oproti mne typek vo vetrovke z 80. rokov a červeno bielej šiltovke, sám. Nepríjemný pohľad a ked som vyšiel po cestičke ďalej tak na nej boli natahane drevá, čerstvé, na troch úsekoch. Vek neviem presne ale tipol by som medzi 30-40. Myslel som, ze ho najdem keď som isiel zhora po singli späť na Dúbravsku hlavicu ale nestretli sme sa...jeho šťastie. Ale mám ho v oku a tá biela šiltovka s vyraznou červenou časťou nad šiltom je neprehliadnutelna. A ja mám na ľudí čuch... Lov môže začať
Dnes som skusil znizit vidlu do toho stupaka ku plotu a napriek tomu ze uz to bol 5 vyslape zakazdym inou cestou plus singlovanie a nasledny vyslap od mokreho jarku islo to hore v pohode len komu sa chce bezne hrat s *****mi
Dnes som skusil znizit vidlu do toho stupaka ku plotu a napriek tomu ze uz to bol 5 vyslape zakazdym inou cestou plus singlovanie a nasledny vyslap od mokreho jarku islo to hore v pohode len komu sa chce bezne hrat s *****mi
super,ja som skoncil hned dole na tych kamenoch,som chytil balanc....a predvrcholom mi zase presmyklo zadne koleso..ale mi sme sa s Tomasom odrovnali pod Dubravskou Hlavicou na jednom kratsom stupaciku ze 34% mi to ukazovalo na mapke,a ten stupacik popri plote ma 20%...
Ja tiež dnes Kobyla a Jezuitské lesy, ktoré som si asi obľúbil, také samé dolinky a v nich chodníčky. V lese minimum ľudí, všade len zver. Podvečer sa dosť ochladilo, na Kobyle bolo len 5C o cca 18,30. Dnes len také ľahké vytočenie nôh 25km a 785vm. Trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=UWrUP
Veľká vďaka ti patrí. dnes aj Chatka aj TO pohoda vďaka. Konečne som to našiel. Trocha som "vyabgrejdoval" ohnisko. A v lese pohoda teplota. Už sa tesim na leto.
Jo jo ja som to tak pochopil tiež, ale keď mi to kamaráti hovorili tak boli tak málo rozhorčený a ja som sa len smial. Ale tak nebikuju často a nepoznajú tieto forky ale aj tak sa debili roztahovali po celej cestičke. Mňa osobne by ma to nasralo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zt a raddyho som nestretol
ale ten tvoj mobil teda ukazuje zaujimave gps suradnice . pri tom jednom mi to pise Baumgarten v rakusku
chce to aj techniku do toho stupačiku...ako si vravel..
super,ja som skoncil hned dole na tych kamenoch,som chytil balanc....a predvrcholom mi zase presmyklo zadne koleso..ale mi sme sa s Tomasom odrovnali pod Dubravskou Hlavicou na jednom kratsom stupaciku ze 34% mi to ukazovalo na mapke,a ten stupacik popri plote ma 20%...
Veľká vďaka ti patrí.