Tak už aktívne pozeráme kde čo zmeniť tak, aby bolo čo najviac z vás spokojných hoci nikdy sa nám nepodarí vyhovieť všetkým.
Tak dúfame, že sa vám to bude páčiť
Takže dneska sme rozšírili trať o dva singel-tracky, jeden v úseku za prvou občerstvovačkou, druhý za miestom, kde sa oddeľovala 40km a 60km trať od 20 kilometrovej. Dokopy majú single viac ako kilometer, takže sa máte rozhodne načo tešiť
Chlapci zamakali a upravili ďalšie singláče, aby sa vám dobre jazdilo. Taktiež už sú hotové podklady gpx a aj výškove profily. Chceli by sme vás upozorniť na zmenu hned po štarte (ide sa najskôr smerom do Udiče po asfaltke, a následne poza rieku hore do klieštiny) A taktiež došlo k predĺženiu tratí asi o 3 km oproti minulému roku.
Páči sa mi ako organizátori každý rok trocha pozmenia trasu. Tento rok je tu podľa gpx opäť zmena k lepšiemu. Vidím pridané ďalšie single a snahu o obchádzku katastrofálnych blatistých úsekov. Dúfam, že v deň štartu bude trasa riadne označená a hlavne križovatky a odbočky budú zvýraznené, aby tu nikto neblúdil. Držím palce počasiu a teším sa
Tento rok sme sa snažili aj odznačiť staršie úseky, kedže sa idú niektoré do protismeru, aby to ľudí neplietlo. Zatiaľ je sprejom označená 40-tka a 20-tka. Taktiež sme ešte dorobili singel na dlhej trati nad Prosným.
Čo sa týka počasia, zatiaľ hora vyzerá že by ešte nejaké vlhko mohla zvládnuť, kedže bola slabá zima a málo snehu, no uvidíme, nechceme nič zakríknuť.
dnes som narazil na toto na cca 12km strednej trasy. pred sedlom zábavy nad nimnicou
vid fotografia, neviem ci o tom viete a bude sa tam robit obchadzka smerom do lava? ja som to tade musel obist.
len aby potom ludia neboli trosku zlakani ked sipka ukazuje rovno a tam je priamo ten vyrub spraveny, alebo ci o tom viete a upracu to dovtedy?
o tom výrube vieme, je to tam už asi týždeň. Že vraj by to mali odpratať, lenže je to zbytok po ťažbe, takže to nikoho kompetentného moc nezaujíma, a väčšinou tam takýto odpad nechávajú, aby si to vlastníci lesu odpratali sami (no konkrétne tento úsek má v správe bača, takže by to mali riešiť lesáci)
Šípka je z minulého roka, to sme neznačili, kedže ešte nevieme čo tam bude.
Zatiaľ je to na lesákoch. No budeme sa snažiť, nech je všetko v 100%-nom poriadku. (ak by to nebolo do preteku, tak to nejako prerežeme sami, no bude toho veľa)
Ak nám zajtra počasie dopraje, tak by sme mali doznačiť aj celý dlhý.
Moje prvé preteky mimo BA na úplne neznámej pôde tak som zvedavý ako to dopadne. Dúfam, že dovtedy dojdu nové pneu naivne som si myslel že som Jurský maraton prežil bez defektu až pokým som bajk nevyťahoval z auta.
Moje prvé preteky mimo BA na úplne neznámej pôde tak som zvedavý ako to dopadne. Dúfam, že dovtedy dojdu nové pneu naivne som si myslel že som Jurský maraton prežil bez defektu až pokým som bajk nevyťahoval z auta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak dúfame, že sa vám to bude páčiť
Čo sa týka počasia, zatiaľ hora vyzerá že by ešte nejaké vlhko mohla zvládnuť, kedže bola slabá zima a málo snehu, no uvidíme, nechceme nič zakríknuť.
vid fotografia, neviem ci o tom viete a bude sa tam robit obchadzka smerom do lava? ja som to tade musel obist.
len aby potom ludia neboli trosku zlakani ked sipka ukazuje rovno a tam je priamo ten vyrub spraveny, alebo ci o tom viete a upracu to dovtedy?
//edit posielam mapu(dufam ze ciitatelnu)
o tom výrube vieme, je to tam už asi týždeň. Že vraj by to mali odpratať, lenže je to zbytok po ťažbe, takže to nikoho kompetentného moc nezaujíma, a väčšinou tam takýto odpad nechávajú, aby si to vlastníci lesu odpratali sami (no konkrétne tento úsek má v správe bača, takže by to mali riešiť lesáci)
Šípka je z minulého roka, to sme neznačili, kedže ešte nevieme čo tam bude.
Zatiaľ je to na lesákoch. No budeme sa snažiť, nech je všetko v 100%-nom poriadku. (ak by to nebolo do preteku, tak to nejako prerežeme sami, no bude toho veľa)
Ak nám zajtra počasie dopraje, tak by sme mali doznačiť aj celý dlhý.
V každom prípade ďakujeme za upozornenie
Dúfam že to budú plášte do blata. Do mega blata
http://www.yr.no/sted/Slovakia/Trenčín/Považská_Bystrica/langtidsvarsel.html
PS: dnes somplatil dlhu tak dufam neolutujem