z 1,5" pneu ma to dalo na 1-3/8 siroky plášť, lebo nebol velky vuber na cestu a mozno mi to pojde este lahsie.
znacka je longus, som zvedavy, kolko to vydrzi.
dovoz vlastnymi silami z kamenneho obchodu.
Diera gramarovi nema co vadit. Gramari su naopak doslova posadnuti dierami. A ja som teda v terene este volu hlavy stelovat nemusel. A ked sa nieco potentuje (napr. neviete jazdit, zdrbete sa a stocite rajdy), tak nudzovo staci na dojazd domov zostelovat volu aj tak, ze jemne pritiahnuty predstavec naklepete kamenom cez papek a dotiahnete. Vybavene. Cize nic v batohu netreba vlacit. Okrem toho gramar ani batoh nevlaci.
Kamenom ziadnu volu do predstavca nenaklepes A nudzovo na dojazd , ano .. z Koliby domov mozno. Ale urcite nie , ked si na vikend vo Fatre. Takze ano, titanova skrutka ma zmysel. Hlinikova .. no .. podla toho, kto ma aku silu v ruke .. gramarit ano, ale s rozumom.
Do jezka netreba ziadnu skrutku. Po nastaveni vole su skrutka aj krytka aj jezko zbytocne, takze z gramarskeho hladiska je idealne pouzit head doctora, vymedzit volu, dotiahnut predstavec a head doctora odstranit. To su najlacnejsie usetrene gramy (nic nestoja) a aj sa ich usetri podstatne viac.
Už som sa stretla s predstavcami, ktoré nedokázali udržať hlavové zloženie bez vôle a bez skrutky sa po krátkom čase vytvorila vôľa. Gramáriť áno, ale s rozumom
Ta velka skrutka bola v sete spolu s tými malými. To akú hlavu má, je mi jedno, zakrýva ju totiž gumová záslepka S hliníkovou v ježkovi nemám dobré skúsenosti, raz sa mi tam zapiekla a zlomila sa. Ježka som potom vyklepával pol dňa lebo sa tam vzpriečil. No radosť.
Kristina Zapiekla sa od spodu kde tej vazelíny toľko nebolo, dostala sa tam asi voda pri umývaní bajku vo vani. lto aké gramy? váži to menej ako šušeň ktorý si každé ráno vytiahneš z nosa
Dá sa to celkom dobre. Ale vypadá to dosť brutálne, keď búchaš kameňom po predstavci za 200 Eur na bajku za 8 - 10 tis.
To som ani nespominal, kamen na drahy predstavec, to snad kazdeho napadne, ze je blbost /lacny ddto, lebo sa narusa makky material /. Ale co sa tyka vole .. je to nieco podobne, ako natlkanie lozisk do ramu kamenom .. tiez sa to da .. sak kludne si to robte .. hlavne len na prednej casti.
To som ani nespominal, kamen na drahy predstavec, to snad kazdeho napadne, ze je blbost /lacny ddto, lebo sa narusa makky material /. Ale co sa tyka vole .. je to nieco podobne, ako natlkanie lozisk do ramu kamenom .. tiez sa to da .. sak kludne si to robte .. hlavne len na prednej casti.
Vidím, že si to naživo ešte neskúsil/nevidel. Ako sa písalo predtým, medzi kameň a predstavecdrevo a predstavec máš mierne dotiahnutý, aby sa po priklepnutí neposunul zase nahor. A preto hovorím, že je lepší ježko a Alu skrutka ako gramársky variant bez skrutky (na korkový štuplík nalepená karbónová krytka z 0,5mm karbonu).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
znacka je longus, som zvedavy, kolko to vydrzi.
dovoz vlastnymi silami z kamenneho obchodu.
Už som sa stretla s predstavcami, ktoré nedokázali udržať hlavové zloženie bez vôle a bez skrutky sa po krátkom čase vytvorila vôľa. Gramáriť áno, ale s rozumom
Dá sa to celkom dobre. Ale vypadá to dosť brutálne, keď búchaš kameňom po predstavci za 200 Eur na bajku za 8 - 10 tis.
Palo: gumovu zaslepku ?
Ako sa môže zapiecť vazelínkou namazaná skrutka?
Však ja som ani nehovorila o hliníkovej skrutke DO predstavca
lto aké gramy? váži to menej ako šušeň ktorý si každé ráno vytiahneš z nosa
To som ani nespominal, kamen na drahy predstavec, to snad kazdeho napadne, ze je blbost /lacny ddto, lebo sa narusa makky material /. Ale co sa tyka vole .. je to nieco podobne, ako natlkanie lozisk do ramu kamenom .. tiez sa to da
No sak dobre, ale si zober, ze mas takych susnov na bajku 100. Potom sa ani nepohnes
No a schválne tento som tam dal pekne "na sucho"
Vidím, že si to naživo ešte neskúsil/nevidel. Ako sa písalo predtým, medzi kameň a predstavecdrevo a predstavec máš mierne dotiahnutý, aby sa po priklepnutí neposunul zase nahor. A preto hovorím, že je lepší ježko a Alu skrutka ako gramársky variant bez skrutky (na korkový štuplík nalepená karbónová krytka z 0,5mm karbonu).
Aj titan sa ti môže zapiect. Aj to je zliatina (napr. 6AL-4V). Na titan je však dobré použiť špeciálnu vazelínku určenú na titan.