Chlapi nehnevajte sa na mňa ale táto téma má aj nejaký zmysel alebo len vyplakávate v krčme nad pivom?
To je také ťažké spraviť si fotku auta s TEČkou, alebo si ju zapamätať, nehovoriac keď máte kameru na prilbe a debila si priamo natočíte pri porušovaní predpisov... A potom to s podrobným popisom poslať na políciu?! Garantujem vám, že by sa tým zaoberali a pokiaľ máte aj video, pokutu majú istú.
To že napíšete niekde na internet je akurát tak masáž pre vaše ego, ale praktický prínos nula nula nič...
Z časti s tebou aj súhlasím, ALE niekedy je dobré sa "vyrozprávať", aby mi tlak neodstrelil hlavu.
Takého situácie sa najlepšie vysvetľujú druhým cyklistom a keď nemáš doma nikoho s ktorým by si to vedel shareovať, tak je tu na to toto vlákno.
Peace
Chlapi nehnevajte sa na mňa ale táto téma má aj nejaký zmysel alebo len vyplakávate v krčme nad pivom?
To je také ťažké spraviť si fotku auta s TEČkou, alebo si ju zapamätať, nehovoriac keď máte kameru na prilbe a debila si priamo natočíte pri porušovaní predpisov... A potom to s podrobným popisom poslať na políciu?! Garantujem vám, že by sa tým zaoberali a pokiaľ máte aj video, pokutu majú istú.
To že napíšete niekde na internet je akurát tak masáž pre vaše ego, ale praktický prínos nula nula nič...
a to kedy si videl ze by ziletkar mal na prilbe kameru?
a ked ta na zivote ohrozi auto, tak prva vec co si zapamatas je ECV?
väčšina používa klaxón na upozornenie, že som za vami a idem vás predbiehať, alebo sa prostredníctvom neho poďakuje/pozdraví, za to že sme ho pustili.... samozrejme je aj skupina vodičov čo ho použijú z nervov, akože vytrúbim toho sku..veného cyklistu, lebo ich neznášam a jedine ja mám právo jazdiť po cestách..
Tak urciteee..zapamat si SPZ auto iduceho 100+ .To ci islo o porusovanie predpisov je otazne. Trubenie a vyblakovanie z okna neviem ci je porusenie nejakeho predpisu. Aj to obiehanie by bolo OK, keby ze netrubia a nevyblakuju. Necitil som, ze by ma ohrozili, akurat som sa podelil so skusenostou, ze aj v rakusku jazdia mentalne menej vyvynuti jedinci
Zákon č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov
§31 Výstražné znamenie
(1) Vodič smie dávať zvukové výstražné znamenie len vtedy, ak je to potrebné na odvrátenie hroziaceho nebezpečenstva, a mimo obce aj na upozornenie vodiča predchádzaného vozidla.
§4 Povinnosti vodiča
(2) Vodič nesmie
n) používať hanlivé gestá voči ostatným účastníkom cestnej premávky, vyhadzovať z vozidla predmety a obťažovať ostatných účastníkov cestnej premávky ani iné osoby najmä nadmerným hlukom, prachom, znečisťovaním ovzdušia, rozstrekovaním kaluží, blata alebo zbytočným ponechaním motora stojaceho vozidla v chode,
Beriem, že sa niekto chce vyrozprávať. Len keby sa vyrozprával do mailu polícii, tak už zopár kreténov dávno príde o vodičáky. Veď je tu 7200 príspevkov mlátenia prázdnej slamy...
Ak sa toho niekto bojí, rád pomôžem.
Prepokaldajme, ze v rakusku platia rovnake/pobodne zakony. Ale uz len dokazat niekomu, ze na teba neopravnene trubil, zlebo ukazoval ti prostrednik a bliakal na teba je nerealne. Keby som si to natocil na kameru, tak by som si tym aj tak nepomohol, kedze v rakusku ohladne kamier plati okrem ineho aj toto: "...sa nesmú používať záznamy ani na dôkaz viny alebo neviny iných osôb. Pokiaľ autor záznamu toto pravidlo poruší, hrozí mu pokuta až do 10 000 eur."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z časti s tebou aj súhlasím, ALE niekedy je dobré sa "vyrozprávať", aby mi tlak neodstrelil hlavu.
Takého situácie sa najlepšie vysvetľujú druhým cyklistom a keď nemáš doma nikoho s ktorým by si to vedel shareovať, tak je tu na to toto vlákno.
Peace
a to kedy si videl ze by ziletkar mal na prilbe kameru?
a ked ta na zivote ohrozi auto, tak prva vec co si zapamatas je ECV?
zober ten prvy obrazok, a v MS Paint urez tie biele plochy.
Tak urciteee..zapamat si SPZ auto iduceho 100+
Zákon č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov
§31 Výstražné znamenie
(1) Vodič smie dávať zvukové výstražné znamenie len vtedy, ak je to potrebné na odvrátenie hroziaceho nebezpečenstva, a mimo obce aj na upozornenie vodiča predchádzaného vozidla.
§4 Povinnosti vodiča
(2) Vodič nesmie
n) používať hanlivé gestá voči ostatným účastníkom cestnej premávky, vyhadzovať z vozidla predmety a obťažovať ostatných účastníkov cestnej premávky ani iné osoby najmä nadmerným hlukom, prachom, znečisťovaním ovzdušia, rozstrekovaním kaluží, blata alebo zbytočným ponechaním motora stojaceho vozidla v chode,
Zdroj:slov-lex.sk
Beriem, že sa niekto chce vyrozprávať. Len keby sa vyrozprával do mailu polícii, tak už zopár kreténov dávno príde o vodičáky. Veď je tu 7200 príspevkov mlátenia prázdnej slamy...
Ak sa toho niekto bojí, rád pomôžem.
http://autobild.cas.sk/clanok/200506/autokamery-vodicom-hrozia-likvidacne-tresty
Takze, trubili a bliakali, ja som sa pocudoval, ze ako to niektori jedinci maju vodicak, a siel som dalej