Dnes oproti včerajšku len na pol plynu 131km 4:05h priemerný pulz 146
len rovina Berg,Pama po cykloceste do Gattendorfu v Zurndorfe na málo frekventovanú cestu
do Jahrndorfu a Nickelsdorfu v Nickelsdorfe znova na cyklocestu smer Halbturn a Gols,Zurndorf,Gattendorf
a ešte dve kola v Prellenkirchene a domov.
V tomto počasí to išlo samo priemerku 32 by dal dnes určite aj Federer.
Stačila jedna horalka a tri fľaše vody.
ja si davam tiež taky okruh ale ja chodim cez hrubu stranu alebo aj ty si tade išiel?lebo na tej mapke to neni dobre vydno ,sakra ked na to lepšie pozeram ty tam maš aj česku stranu tak tam až nechodim
profil ani fotku nedavam. kamos na poslednu chvilu musel odrieknut. musel ist do prace. chceli sme ist uplne inu trasu. tak som dal len taky lahky vyjazd. ked som sa vratil, tak sa vsetci pytali: kde si bol? v Kopci. ved my vieme ze v kopci. ale kde si naozaj bol? ved hovorim ze v Kopci. ked som tam bol naposledy, tak normalny asfalt koncil pri cintorine. teraz je potiahnuty az niekam do lesa. ale tam uz je aj zakaz vjazdu. Kopec okres Ilava, miestna cast Kosecke Podhradie. Ak sa nemylim.
Mozem sa ta spytat aku sigmu mas? Vdaka Ked uz sme pri tych grafoch tak aj ja som si bol dnes trosku zatrenovat..
Edit: tych 220bpm tepovka je rusenie od trakcneho vedenia zeleznice -_-
Ano tiez mi pride ze to je docela chaos ale da sa vtom vpohodicke zorientovat, kliknem si na usek ktory si chcem pozriet a dole pod grafom mi to vypluje sumarizaciu.. Len ma trosku stve ze snimac tepovej frekvencie mi ruší trakcne vedenie zeleznice a pritom zevraj tepovy prenos je kodovany tak neviem kde je momenrtalne chyba..
Inak borci z okolia Noveho Mesta, poradte pls daku trasu ma cestak na cca 3 hodky v okoli, nejaky pekny okruh z Hradku a spat Nieco okolo 70- 80 km teda...
Inak borci z okolia Noveho Mesta, poradte pls daku trasu ma cestak na cca 3 hodky v okoli, nejaky pekny okruh z Hradku a spat Nieco okolo 70- 80 km teda...
na 3 hod.to mas tak niečo okolo 100km prejdi cez lieskove,na cetunu,javorina potom hrachovište,podkylava,prašnik,vrbove,pieštany a speť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len rovina Berg,Pama po cykloceste do Gattendorfu v Zurndorfe na málo frekventovanú cestu
do Jahrndorfu a Nickelsdorfu v Nickelsdorfe znova na cyklocestu smer Halbturn a Gols,Zurndorf,Gattendorf
a ešte dve kola v Prellenkirchene a domov.
V tomto počasí to išlo samo priemerku 32 by dal dnes určite aj Federer.
Stačila jedna horalka a tri fľaše vody.
Nedal, mal som len nieco cez 30 haha
ja si davam tiež taky okruh ale ja chodim cez hrubu stranu alebo aj ty si tade išiel?lebo na tej mapke to neni dobre vydno ,sakra ked na to lepšie pozeram ty tam maš aj česku stranu tak tam až nechodim
Mozem sa ta spytat aku sigmu mas? Vdaka
Edit: tych 220bpm tepovka je rusenie od trakcneho vedenia zeleznice -_-
Bude bedna?
na 3 hod.to mas tak niečo okolo 100km prejdi cez lieskove,na cetunu,javorina potom hrachovište,podkylava,prašnik,vrbove,pieštany a speť
Ale kuknem si to...vdaka
Vsak nebud cicvor a pozri naste Strava logy ;]
Ale OK, ak teda takto tak dam napr. z forehand(u) - https://www.strava.com/routes/4607176