Téma by sa mala venovať pozitívnemu mysleniu, motivacií, filozofovaniu o "vážnych" veciach
..... ako mladík som miloval citáty a preto nimi aj začnem.... a dajte aj vy....citáty, motivačne videa.... filozofujte a nehadajte sa
... a celkom fajn by bolo keby to obohatilo cloveka a nabralo to smer k tomu ako byt lepsi
"Today, the story is fully ingrained in pop culture and many sites and people without looking into the matter, repeat it as fact," toto je presne veta vystihujúca dnešnú dobu, najmä na internete
Mozno som to nepochopil spravne, ale vnimam to video ako jedno z dalsich, v ktorych sa dozvedame o tom ako mame vsetko spolocnostou nalinkovane, naucime sa kopu veci (ako aj cudzie jazyky), ktore na sklonku zivota zhodnotime ako zbytocne uvedomujuc si skutocnost, ze reparat neexistuje. Na takychto videach mi vadi to, ako kazdy vie zavrhnut takmer vsetko ako zbytocnost (co je pri "vhodnom" uhle pohladu velmi jednoduche), ale nikto/malokto dokaze ponuknut alternativu toho v zivote podstatneho. Niezeby som to osobne nemal vyriesene...
Necitaj tolko rozpravok, nebudes stracat iluzie. No a samozrejme vyhybaj sa bulvaru a budes mat menej strachu. Samozrejme nemyslim to osobne ale snad to plati vseobecne.
FEDERER Trochu si mi pripomenul toho ufrflaného ženícha, čo sa po svadbe vyjadril: "Nechápem čo všetci drístajú o tom, aká je svadobná noc úžasná - celý čas som sa pozeral von oknom a nič zvláštne som nespozoroval."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len v skratke...nasa fyzika urcite nie je na cmeliaka kratka, je to sprostost.
http://www.todayifoundout.com/index.php/2013/08/bumblebee-flight-does-not-violate-the-laws-of-physics/
Len aby sme sa dozvedeli, ze potrebna vlastne vobec nie je.
Len aby sme sa dozvedeli, ze potrebna vlastne vobec nie je.
jak ne, ved ten zaver bol o tom co vsetko mohol spravit so svojim zivotom... inak typek ma dobre videa... jedno OT, ale super
Ten čas bol, je a bude. Na tom nič nemení fakt, že koľkí sa toho držia.
Mne sa veľmi páči tento bod bušidó:
Samuraj nemusí prisahať. Samotný fakt, že niečo povedal, je úplne postačujúci.