Keď dražím niečo drahšie, tak si dám sledovať veľa relevantných aukcií, aby som vedel za koľko sa daná vec orientačne predáva. Toto sledujem asi dva týždne ( podľa toho koľko mám času a energie). Potom si prihodím na viac aukcií cca 50-60% odhadovanej ceny, čakám ako sa aukcie vyvíjajú a keď ma niečo zaujme, tak po tom idem a dražím až do konca. Akurát že tento krát boli tie 2 týždne ceny skoro dvojnásobné ako bežne, takže mojich 60% čo som prihodil bolo už mimo. Ale keďže skladám 2 cyklo sety a v každej aukcii som vyhral iné príslušenstvo, ktoré by som ináč draho kupoval, tak sa ani moc nehnevám.
ja som celkom s RCX5 spokojný mám aj GPS senor ten je super presný+ bežecký ten nepoužívam, chýba mi len bike senzor. ale GPS ho celkom slusne nahradí aktuálna rýchlost sa celkom blíži tachometru.
primárne som ho bral na skialp a turistiku.
Ja som ho bral otcovi, keďže si zo zdravotných dôvodov musí sledovať tep a jediná overená značka, ktorá mu ho vie merať je polar. A keď už jemu, tak aj mne a už to išlo. Mám aj ten senzor rýchlosti a hlavné plus je prebudenie hodiniek pohybom
matko001 čo tak snipe na ebay? Napríklad taký myibidder podporuje aj skupiny a teda ak niečo zháňaš, kľudne nasnipuješ 10 rovnakých vecí, ale po prvom úspešnom bide v skupine sa zastaví.
Ale zas to by si nemal toľko hodiniek
Inak teda ebay je čistá závislosť, nikde človek nekúpi za lepší peniaz veci, čo vôbec nepotrebuje
Mal som aj nejaké aplikácie, len keď boli free, tak potrebovali nejakú mašinu na ktorej budú bežať. A takú nemám, lebo súkromné veci mi bežia na linuxe.
Ale je to jedno, poskladal som si 2 sady aké som chcel a zbytok pôjde ako prišiel. Dámske hodinky už chce mama používať ako krokomer a pánske sa časom predajú.
Je síce sobota, ale balík mtbiker shopu ma našiel. Predchádzalo tomu pár týždňov čakania, no nešlo o nič súrne. Cieľom nákupu boli nové kľuky a základná výbava do terénu (kapsičky na bike a do toho sada proti defektom, duša, multikľúč...), k tomu pár drobností na údržbu a pod. Počasie upršané, tak som to všetko ponahadzoval na bike (pre začiatočníka to bol zážitok sám o sebe), už len počkať na tlmič z reklamácie a Strážovské vrchy traste sa.
...táák a teraz ťa pekne do za tie " taštičky"...Na biku danej kategorie a určenia , sa to proste nenosí...To je niečo obdobné , ako by si ťahal karavan na Porsche GT3. Dá sa to , ale vyzerá to ..ujovo
Hmm na AM sa nenosia "taštičky", do ktorých dám výbavu na lesné túry. No tak ich nenoste keď ste blbí. Mne je ukradnuté čo sa robí, nosí, patrí. ak mi to dáva zmysel tak to budem robiť. Dúfam, že som nikoho neurazil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ináč cena tých hodiniek v mojej krajine je asi takáto: http://www.fitshop.nl/polar-rcx5-90038882?gclid=Cj0KEQjwrZ24BRC098fr-OqnuMkBEiQAKQ9lgFb9uBFe5gAQSOwoqen5AI_S4epZ21cgjpODmjg179YaAjPu8P8HAQ
Plus GPS senzor:
http://www.futurumshop.nl/polar-g5-gps-sensor.phtml
A 2 x senzor rýchlosti plus uvažujem o kadencii:
http://www.futurumshop.nl/polar-draadloze-snelheid-sensor-w-i-n-d-bike-mount.phtml
Samozrejme moja cieľová cena bola inde...
primárne som ho bral na skialp a turistiku.
Ale zas to by si nemal toľko hodiniek
Inak teda ebay je čistá závislosť, nikde človek nekúpi za lepší peniaz veci, čo vôbec nepotrebuje
Ale je to jedno, poskladal som si 2 sady aké som chcel a zbytok pôjde ako prišiel. Dámske hodinky už chce mama používať ako krokomer a pánske sa časom predajú.
Mám od Endury veľa vecí a maximálna spokojnosť. Tie kraťase mám tiež.